skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Med en tidlig markplanlægning fra VKST får du et stærkt styringsredskab til din planteproduktion. Du får rådgivning om afgrødevalg og udsæd, overblik over efterafgrøder, en gødningskvote for høst 2020 og sparring på næste års sprøjteplan og meget mere.

Tilbud i august og september: Få 20% rabat på timeprisen

Planteavlskontoret i VKST tilbyder i hele august og september (opgaven skal bestilles nu, eller senest den 20. september 2020) 20% rabat på timeprisen (timepris efter rabat: 796 kr.). på markplanlægning, sprøjtejournalindberetning og gødningsregnskaber (gælder ikke indberetning af efterafgrøder).

Derudover kan vi tilbyde 10% i rabat på timeprisen (timepris efter rabat: 896 kr.). resten af september og frem til 31. januar 2020.

Høsten er for nogle stadig igang, mens andre er ved at være færdige, og den tegner flot med en vækstsæson, der har vekslet mellem sol og regn. Så nu er det tid til at få startet på næste års markplanlægning, få afsluttet sprøjtejournalen og afsluttet gødningsregnskabet.

Med det overblik har du mulighed for at planlægge og optimere indkøb til næste vækstsæson.

Derfor skal du lave mark- og gødningsplaner nu

Vi anbefaler, at du går i gang med mark- og gødningsplanlægningen nu og ikke venter til senere på året. Det er der flere gode, grunde til:

  1. Du får et mere præcist budget med de korrekte mængder af såsæd, gødning, planteværn og forventninger til udbytte
  2. Ifølge kornbasen.dk vil prisen på urea stige, så det er nu du skal købe gødning til 2021 sæsonen
  3. I forhold til sprøjtejournalen er det en fordel, at behandlingerne i løbet af sæsonen stadig ligger nogenlunde frisk i erindringen

For 20% rabat skal der bestilles inden den 20. september

Ønsker du at få 20% rabat på timeprisen, skal opgaven bestilles nu eller senest den 20. september 2020. Fra den 21. september og til den 31. januar giver vi 10% i rabat på timeprisen.

Det eneste du skal gøre er at kontakte din planteavlskonsulent, og så kan vi komme i gang med afslutningen af 2020 og eventuelt samtidig tage hul på planlægningen af næste års markplan.

Har du ikke en fast tilknyttet planteavlskonsulent, så ring til VKST på telefon 7027 9000 for at høre mere. Du kan også læse mere om mark- og gødningsplaner på denne side.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV