skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

VKST PlanteTV er en eksklusiv videoserie, der kører igennem hele vækstsæsonen. Med VKST PlanteTV får du hver uge adgang til en aktuel video fra plante-studiet, hvor værten Ole Schou og de andre planteavlskonsulenter opdaterer dig med aktuelt nyt fra marken lige nu, ligesom du får de seneste tips til strategi og planlægning gennem vækstsæsonen.

Dét får du med PlanteTV:

Adgang til ugens video, som sendes ud hver torsdag
Adgang til alle tidligere episoder af PlanteTv
Forskellige konsulenter i studiet med hver deres ekspertviden til ugens aktuelle emne
Uvildig rådgivning og aktuelle opdateringer fra markerne, så du kan handle i rette tid
En video du kan se, når det passer ind i din hverdag

En del af nyhedsbrevet PlanteavlsNyt

VKST PlanteTV er en del af det betalte nyhedsbrev PlanteavlsNyt. Du skal derfor have en grundabonnement på PlanteavlsNyt for at få adgang til VKST PlanteTv.

I PlanteavlsNyt kombinerer vi vores faglige viden fra mere end 40 planteavlskonsulenter med indberetninger fra hele Sjælland, Lolland, Møn og Falster, og det giver dig et solidt grundlag for markdriften.

Nyhedsbrevet er elektronisk, og du får en direkte mail, når der er nyt inden for det specifikke område, du er tilmeldt.  Nyhederne findes alle samlet her: www.planteavlsnyt.dk, her bliver videoerne fra VKST PlanteTV også lagt ind, ligesom alle videoerne med I Marken med VKST også bliver lagt ind her.

Her får du et overskueligt og hurtigt overblik over de forskellige afgrøder, og alle artiklerne er samlet ét sted. På den måde går du ikke glip af noget, hvis der er nogle nyheder (afgrøder), du har meldt fra til din indbakke.

Se hele episoden for uge 21 gratis her

Prøv PlanteavlsNyt gratis i 14 dage

Nye kunder/abonnenter har mulighed for at få et prøveabonnement på 14 dage – kvit og frit. På den måde kan du se, om det er noget, du kunne tænke dig at abonnere på fremadrettet.

Pris for en sæson (1. oktober – 30. september)

Basisabonnementet for PlanteavlsNyt koster 2.100 kr. her er PlanteTV inkluderet. De afgrødespecifikke informationer koster 400 kr. pr. fagområde. Priserne er excl. moms. Du skal have basisabonnementet for at kunne abonnere på de enkelte fagområder. Abonnerer du på mere end fem fagområder, får du gratis adgang til alle fagområder.

Priseksempel:  Basisabonnement  +  vinterhvede, vårbyg, sukkerroer og frøavl

                            2.100 kr.   +  4 x 400 kr.                                 =                    3.700 kr.

For kun 4.100 kr. kan du få adgang til alle fagområder (svarer til prisen for basisabonnement og 5 fagområder).

Betalingsterminer:
Tilmelder du dig i løbet af en abonnementperiode (1/10-30/9), får du naturligvis en tilsvarende rabat på et årsabonnement.

Udfyld formularen og prøv gratis i 14 dage

Udfyld blot formularen herunder, så sørger vi for, at de første 14 dage er gratis for dig.

    Mere info og tilmelding:

    Vil du vide mere om fordelene ved et abonnement på Planteavlsnyt, er du mere end velkommen til at kontakte planteavlssekretær Anne Krølle Briks Jensen på telefon 5786 5027, eller tilmelde dig direkte via formularen herover.

    Når du har udfyldt formularen, sender Anne Krølle Jensen dig en mail med login og password – vær opmærksom på, at det administreres manuelt og ikke automatisk, så der skal tages forbehold for åbningstider, weekender og helligdage – men vi sender en mail med dine login-oplysninger hurtigst muligt.

    Back To Top
    TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV