skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Ønsker du at tage den nemme og direkte vej mod præcisionsjordbrug, så book en præcisions-kaffe med Frederik eller Søren!

De er vores eksperter på præcisionsjordbrug, og hvis du får et kaffe-møde med en af dem, kan de gå dit udstyr igennem, tjekke om der mangler noget, se på, om du bruger det optimalt, og hvad der mangler, for at du udnytter dit fulde potentiale.

Frederik og Søren vil give dig gode råd og vejledning i det rette udstyr og software og snakke med dig om, hvad der skal til, så du kan blive 100% køreklar og dirigere ruten mod præcision – uanset om du er helt nybegynder, eller allerede er godt i gang og blot ønsker at optimere med det nyeste teknologi og udstyr.

Køreklar med Præcisions-kaffe:

 • 1,5 times møde med planteavlskonsulent med ekspertise i præcisionsjordbrug
 • En gennemgang af dine maskiner og udstyr
 • En indledende strategisnak – hvad er planerne egentlig for fremtiden?
 • Et overblik og sparring på teknologi og software
 • Telefonisk opfølgning
 • En landmandskop fra VKST

Pris: 1.995 kr. ex moms (kørsel er medregnet)

Bestil Præcisions-kaffe – enkelt og nemt

Der er kun gode grunde til at booke Præcisions-kaffe, så gør det nu – det er nemt og lige til!

Udfyld formularen herunder med dit navn og dit telefonnummer, så ringer Frederik eller Søren til dig hurtigst muligt og får aftalt et møde i kalenderen. Du kan også ringe direkte til Frederik på telefon 2329 5642 eller til Søren på telefon 2331 6894 og booke et møde.

  Dit navn

  Dit telefonnummer

  Vi dækker alt inden for præcisionsjordbrug

  Vores konsulenter og specialister favner både bredt og specifikt, hvorfor du hos VKST får landets stærkeste team inden for præcisionslandbrug.

  Vi har maskinkonsulenter, der hjælper dig med investeringer og udstyr. Vi har markspecialister, der rådgiver dig om lige præcis din udfordring og efter dit behov. Vi har dronefører til luftfotos. Vi står i spidsen for nogle af de eneste og bedste forsøg i landet med rækkedyrkning af frø.

  Læs meget mere om præcisionlandbrug og tilbud om rådgivning til præcisionsjordbrug på vores hjemmeside her.

  Du brygger kaffen – vi gi’r koppen

  Bestil et møde nu, så tager vi koppen med, hvis du brygger kaffen. Så kan vi få en god snak om præcisionslandbrug over en kop kaffe i marken eller maskinhallen – det er det, vi kalder Præcisions-kaffe…

  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV