Erfa-grupper til præcisionslandbrug

Hos VKST tilbyder vi vidensdeling, erfaringsudveksling og konsulentrådgivning i erfa-grupper med fokus på præcisionslandbrug forskellige steder på Sjælland og øerne.

I en erfa-gruppe får du indblik i, hvordan andre håndterer udfordringerne med præcisionslandbrug, og du får inspiration til at optimere dit eget markbrug.

Hvis du ønsker at vide mere om erfa-grupperne, eller vil tilmelde dig en, så kontakt en af vores specialister: Jakob Jongshøj Rasmussen, Jepper Berner Hansen og Søren Andersen.

 

Styrk kendskabet til præcisionslandbrug og del viden og erfaring med andre landmænd

Få sparring i vækstsæsonen med en erfa-gruppe

Hos VKST samler vi erfa-grupper med tema inden for præcisionslandbrug. Her får du styrket dit kendskab til præcisionsjordbrug og får indblik i maskiner og produkter, der muliggør at realisere tildelingskort i praktisk i marken.

Erfa-grupperne vil være på 5-6 deltagere, hvor vi skiftevist mødes hos hver landmand og ser på deres projekt.

Møderne starter fra første graduering af gødning videre til udsædkort, vækstregulering og svampesprøjtning – hver hos en landmand med netop dette fokus.

Få rådgivning i præcisionslandbrug

På hvert møde vil den landmand, vi er på besøg hos, få rådgivning til netop dit behov, hvad end det er udførsel eller praktisk håndtering af tildelingskort eller noget helt tredje.

Konsulenten vil sammen med resten af deltagerne i gruppen vejlede i og diskutere lige præcis det enkelte projekt.

Fordele ved en erfa-gruppe:

  • Du får øget faglig inspiration og motivation
  • Du deltager i faglige diskussioner, men også succeshistorier
  • Du bliver en del af faglig formidling af gode tips og ideér
  • Du får etableret et fagligt netværk
  • Du får øget kompetenceudviklingen af dig selv

En erfa-gruppe er en mulighed for at sparre med andre landmænd i samme situation som dig selv og samtidig få en rådgivers indspark i et forum, hvor alle kender hinanden og derfor er trygge ved at spørge eller kommentere ideer og forslag fra hinanden.

Kontakt os for tilmelding

Du er velkommen til at kontakte en af vores præcisions-specialister, hvis du vil vide mere om vores erfa-gruppe til præcisionslandbrug.

Er der fyldt på de eksisterende hold, undersøger vi gerne sammen med dig muligheden for at oprette et nyt hold, hvis der kan findes nok deltagere.

Læs også om

KornBasen der giver dig overblik over handelspriser i markedet inden for afgrøder, planteværn, gødningspriser m.m., ligesom du også kan få et overblik over prisen på svinefoder, samt priser på el og diesel.

Søren Kasper Andersen

Jeppe Berner Hansen

Jakob Jongshøj Rasmussen