Planteavlsberetning

Få fingre i den nyste og aktuelle plantefaglige viden om professionel dyrkning.

Vores ambition med planteavlsberetningen er at være helt fremme i forreste række med opdateret viden og inspirere dig som planteavler.

Vil du bestille årets udgave af vores Planteavlsberetning, så udfyld formularen nedenfor. Det er både muligt at bestille en digital udgave samt en fysisk, som vi sender til dig med posten.

Kontakt planteavlskonsulent og beretnings-redaktør Irene Skovby Rasmussen på telefon 2367 3494, hvis du har spørgsmål til vores planteavlsberetning.

Bliv opdateret på den nyeste, aktuelle viden om planteproduktion

Bestil vores planteavlsbertening her

Udfyld formularen herunder, og så sender vi dig 22/23 udgaven af vores planteavlsberetning per mail eller med post.

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Digital version eller fysisk eksemplar(Påkrævet)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du abonnement på PlanteavlsNyt, vil du automatisk modtage et fysisk eksemplar. Det er også muligt at læse en digital udgave på Planteavlsnyt.dk allerede nu.

Og hvis du får lavet markplan hos os, vil du kunne få et gratis eksemplar med hjem.

Læs også om

Planteavlsnyt er et digitalt nyhedsbrev til dig, der vil være opdateret om det nyeste i marken. Med abonnementet får du ugentlig rådgivning fra marken og bliver opdateret på aktuelt nyt, ligesom du får de seneste tips til strategi og planlægning gennem vækstsæsonen.

Irene Skovby Rasmussen

Lars Skovgaard Larsen