Præcisions-kaffe

Ønsker du at tage den nemme og direkte vej mod præcisionsjordbrug, så book en præcisions-kaffe med Jakob eller Søren!

De er vores eksperter på præcisionsjordbrug, og hvis du får et kaffe-møde med en af dem, kan de gå dit udstyr igennem, tjekke om der mangler noget, se på, om du bruger det optimalt, og hvad der mangler, for at du udnytter dit fulde potentiale.

Vil du målrette dine indsatsmidler og optimere din planteavl g blive 100% køreklar til præcisionsjordbrug? Så scroll ned og udfyld formularen med dit navn og telefonnumer, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Nemmere bliver det ikke.

Bliv 100% køreklar til præcisionsjordbrug med Præcisions-kaffe

Vi dækker alt inden for præcisionsjordbrug

Vores konsulenter og specialister favner både bredt og specifikt, hvorfor du hos VKST får landets stærkeste team inden for præcisionslandbrug.

Vi har maskinkonsulenter, der hjælper dig med investeringer og udstyr.

Vi har markspecialister, der rådgiver dig om lige præcis din udfordring og efter dit behov. Vi har dronefører til luftfotos. Vi står i spidsen for nogle af de eneste og bedste forsøg i landet med rækkedyrkning af frø.

Læs meget mere om præcisionlandbrug og tilbud om rådgivning til præcisionsjordbrug.

Bestil Præcisions-kaffe – enkelt og nemt

Jakob og Søren vil give dig gode råd og vejledning i det rette udstyr og software og snakke med dig om, hvad der skal til, så du kan blive 100% køreklar og dirigere ruten mod præcision – uanset om du er helt nybegynder, eller allerede er godt i gang og blot ønsker at optimere med det nyeste teknologi og udstyr.

Der er kun gode grunde til at booke Præcisions-kaffe, så gør det nu – det er nemt og lige til!

Udfyld formularen herunder med dit navn og dit telefonnummer, så ringer Jakob eller Søren til dig hurtigst muligt og får aftalt et møde i kalenderen.

Du kan også ringe direkte til Jakob på telefon 2329 5642 eller til Søren på telefon 2331 6894 og booke et møde.

Du brygger kaffen – vi gi’r koppen

Bestil et møde nu, så tager vi koppen med, hvis du brygger kaffen. Så kan vi få en god snak om præcisionslandbrug over en kop kaffe i marken eller maskinhallen – det er det, vi kalder Præcisions-kaffe…

Det sundt at får regnet på det og få lagt en plan, så man ikke kører lidt til højre og lidt til venstre.

Rådgivning / Claus Vinther-Nielsen / Stege

Præcisions-kaffe er til dig, der vil blive 100%køreklar med præcisionslandbrug

Læs også om

Hos VKST får du nogle af landets bedste konsulenter til at omdanne dit landbrug til præcisionslandbrug – og vi hjælper dig i gang helt gratis! Ring uforpligtende til en af vores specialister – eller bliv ringet op – og få en gratis samtale og vejledning til, hvordan du kommer bedst i gang.

Jakob Jongshøj Rasmussen

Søren Kasper Andersen