Præcisionslandbrug 

Vil du målrette dine indsatsmidler og optimere din planteavl, så kom i gang med præcisionslandbrug!

Hos VKST får du nogle af landets bedste konsulenter til at omdanne dit landbrug til præcisionslandbrug – og vi hjælper dig i gang helt gratis!

Ring uforpligtende til en af vores præcisionsspecialister – eller bliv ringet op –  og få en gratis samtale og vejledning til, hvordan du kommer bedst i gang.

Vores specialister inden for præcisionslandbrug er: Frederik A. Christensen, Jeppe Berner Hansen og Søren Kasper Andersen. Klik på navnet til den enkelte konsulent og få deres kontaktoplysninger.

Udnyt teknologien på marken og kom i gang med præcisionslandbrug nu

Det tilbyder vi inden for præcisionslandbrug:

 • Kom godt i gang – Ring gratis til en specialist og bliv hjulpet i gang
 • Præcisions-kaffe – Få besøg af en specialist og kom godt i gang – Kun 1.995,- Læs mere her
 • Få hjælp til tildelingskort – Vi hjælper dig med at lave tildelingskortet ud fra biomassen på dine marker
 • Erfa-grupper – Vi tilbyder vidensdeling, erfaringsudveksling og konsulent-rådgivning i erfa-grupper med fokus på præcisionslandbrug forskellige steder på Sjælland og øerne – Læs mere her
 • Én til én-forløb – Vi hjælper dig og yder rådgivning til det, du har brug for inden for præcisionslandbrug og sørger for, at du når i mål
 • Kursus i tildelingskort – Få hands-on-erfaring med CropManager og lær at udarbejde et tildelingskort
 • Maskinkaffe – Få besøg af en maskinkonsulent, som gennemgår dine sprøjter og præcisionsudstyr og får en snak om, hvad der skal til for at komme i gang – Læs mere her
 • Nul-parcel – Få målt/scannet markens optimale gødningsniveau – Læs mere her

Optimér din planteavl med præcisionsjordbrug

Præcisionslandbrug forbinder teknologiske løsninger som satellitbilleder, droner og måleudstyr med marker og maskiner. De indsamlede data fra målingerne af afgrøder bruges for det første til at optimere brugen af blandt andet sprøjtemidler, gødning og brændstof til maskiner, så der kun bruges den nødvendige mængde.

Men præciseringen effektiviserer også din tid i marken, fordi du ikke behøver at tilse dine afgrøder personligt i samme grad.

Det bidrager dermed alt sammen til store besparelser i din virksomheds økonomi, og du er samtidigt med til at sikre en miljømæssig gevinst, som kan overføres til din virksomheds ESG. Vores konsulenter hjælper dig selvfølgelig hele vejen – fra første tanke til den vedvarende dataanalyse.

Ring uforpligtende til en præcisions-specialist – så er du i gang! Eller udfyld formularen her med dit navn og telefonnummer, så ringer vi dig op hurtigst muligt. Det bliver ikke nemmere.

Bliv ringet op:

Dit Navn
Dit telefonnummer

Jeg foretager ingen investeringer i maskiner uden at have en maskinkonsulent fra VKST med ind over, en maskinkonsulent er guld værd.

Maskinrådgivning / Mogens Feldthusen / Næstved

Det er super spændende at forsøge at gøre en bedrift mere bæredygtig. Det gør, at det daglige arbejde med at passe dyr og marker får et større perspektiv, fordi jeg prøver at nå de nye mål.

Klima og bæredygtighed / Arne Juel Jensen / Friland

Uanset om det var i stalden eller i marken, så kiggede vi hele tiden på, om vi kunne gøre tingene billigere og bedre, og det kom der en masse konkrete ting ud af.

Strategiforløb / Claus Vinther-Nielsen / Stege

Vi dækker alt inden for præcisionslandbrug og er specialister på området

Vi dækker alt inden for præcisionsjordbrug

Vores konsulenter og specialister favner både bredt og specifikt, hvorfor du hos VKST får landets stærkeste team inden for præcisionslandbrug.

Vi har maskinkonsulenter, der hjælper dig med investeringer og udstyr. Vi har markspecialister, der rådgiver dig om lige præcis din udfordring og efter dit behov. Vi har dronefører til luftfotos. Vi står i spidsen for nogle af de eneste og bedste forsøg i landet med rækkedyrkning af frø. Vi hjælper dig med sparring inden for:

 • Intelligent pløjning
 • Intelligent jordbearbejdning og planteetablering
 • Hjælp til tildelingskort
 • Gradueret tildeling
 • Præcisionsgødskning
 • Præcisionssprøjtning
 • Luftfotos af professionel dronefører

Vi tager udgangspunkt i din situation

Med en konsulent får du god og kompetent hjælp og rådgivning, uanset om du først lige er begyndt at overveje, om præcisionslandbrug kan være noget for dig, eller om du allerede er godt kørende med den nyeste teknologi i dine maskiner.

Du vil hos VKST have løbende møder med en konsulent om din bedrift og eventuelle nye teknologiske muligheder, så såning, sprøjtning og pløjning bliver tilpasset optimalt til afgrøderne. Vi hjælper alle med præcisionslandbrug:

 • Dig, der knapt har tænkt tanken om at skifte til præcisionslandbrug, men måske gerne vil høre mere og komme i gang
 • Dig, der har de rette maskiner, men mangler hjælp til at komme i gang og få implementeret det rette udstyr og software
 • Dig, der allerede har et præcisionsjordbrug, som du gerne vil optimere med det nyeste teknologi og udstyr
Vi hjælper landmænd me dpræcisionslandbrug - tag fat i os i dag
Vi er specialister i præcisionslandbrug - kontakt os i dag

Læs også om

Det er altid muligt at lære mere. Deltag i en af VKST erfa-grupper med fokus på præcisionslandbrug, og høst erfaringerne fra andre landmænd.

Frederik A. Christensen

Jeppe Berner Hansen

Søren Kasper Andersen