skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Pressemeddelelse, 21. februar 2019.

Rådgivningsselskabet VKST, der er ejet af Gefion og DLS, kan præsentere et resultat på 3,7 mio. kr. for 2018, og derfor giver de to foreninger bag VKST nu en del af overskuddet fra rådgivningen videre til medlemmerne.

Foreningerne har gennem længere tid haft et ønske om at kunne give medlemmerne del i overskuddet fra rådgivningen. På baggrund af årets resultat i VKST kan Gefion og DLS i 2019 tilbagebetale 2 mio. kr. af VKST’s overskud til medlemmerne.

2018 har været et udfordrende år for landbruget, hvor sommerens tørke sendte udbytterne helt i bund og gav husdyrproducenterne tomme siloer, alt sammen kombineret med generelt lave priser på landbrugsprodukter.

– Når VKST er lykkedes med at holde omsætningen, er det fordi der er effektiviseret i hele organisationen, og vi ser resultat som et udtryk for, at vi får større og større effekt af fusionen og rådgivningen, siger Torben Hansen, der er formand for Gefion og rådgivningsselskabet VKST.

Tilbagebetalingen svarer til, at alle med et aktivt medlemskab af Gefion og DLS får 2,5 pct. af summen på deres køb i VKST.

-Resultatet viser med al tydelighed, at fusionen var udtryk for rettidig omhu. Og når vi er lykkedes med et så flot resultat så skyldes det ikke mindst, at alle medarbejdere har gjort en kæmpe indsats, siger John Nielsen, formand for DLS og næstformand i VKST.

Yderligere oplysninger hos:

Torben Hansen, formand for Landboforeningen Gefion, tlf.   4027 6704

John Nielsen, formand for DLS, tlf. 2010 3044

Mads Birk Kristoffersen, adm. direktør i VKST, tlf. 3054 1070

 

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV