skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Pressemeddelelse, 29. august 2018

Høsten skal fejres med en fest

Det kan godt være, at høsten ikke lige gik den vej, som de fleste landmænd havde håbet. Men der er alligevel god grund til at samle familie, medhjælpere, venner og naboer til en god fest og sige tak for hjælpen. Derfor inviterer VKST til et brag af en høstfest.

En fest for alle

Det er en gammel tradition at invitere til fest, når høsten er overstået. Og det er efterhånden også en tradition, at VKST står bag en af de festligste af slagsen.

I år sker det fredag den 5. oktober kl. 18.00 – 00.30 i Ringsted Sportscenter, Tvær Alle 8, 4100 Ringsted, når VKST inviterer alle med til årets høstfest.

– Tag familien, medarbejderne og naboen med til en fornøjelig aften med god mad, musik og dans, lyder opfordringen fra chefsekretær Tina Holm Andersen og resten af de medarbejdere i VKST, der står bag høstfesten.

Traditionen tro er der en flot buffet med lækker mad, som efterfølges af et lækkert dessertbord. Når maden er spist, og maverne er mætte, er det tid til at kridte danseskoene og begive sig ud på dansegulvet, når både liveband og DJ spiller op.

Band og DJ hele aftenen

Partybandet Hit the Beat, der består af PS2TRIO, 6feet samt DJ Alexander fra DanseMusikken.dk spiller op og fylder dansegulvet med musik. De rutinerede musikere spiller hits fra de seneste seks årtier, så der er noget for enhver smag hele aftenen.

Tilmelding

Skal du fejre høsten eller er du bare i dansehumør, så gør som andre festglade fra landet og tilmeld dig på kontakt@vkst.dk eller telefon 7027 9000. Prisen for en hel aften med god mad og dansemusik er 350 kr. pr. person. Billetten inkluderer en øl/vand som er sponsoreret af Jyske Bank.

Desuden er der mulighed for at tilkøbe pølser til natmad. Tilmelding er bindende. Se invitationen under “kalender” på forsiden af www.vkst.dk

Sidste frist for tilmelding er mandag den 27. september eller så længe billetter haves.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV