skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Høsten er en ekstra travl tid, og kombinationen af travlhed, lange dage og høstmedhjælpere udefra kan være en farlig kombination, når man også tilføjer store, tunge maskiner.

Derfor er høsten også en af de perioder, hvor der ofte sker mange ulykker i landbruget – med der skal altid være tid til at tage sikkerheden alvorligt.

Vi har derfor her på siden samlet en masse gode råd og guides til, hvordan du får en sikker høst og generelt sørger for en sikker arbejdsgang i landbruget.

Du er velkommen til at kontakte VKST, hvis du ønsker en gennemgang af din bedrift og arbejdsrutiner med henblik på sikkerheden for dig og dine medarbejdere.

7 Gode Råd Til At Undgå Ulykker I Høsten

7 gode råd til at undgå ulykker i høsten

Læs de 7 gode råd til, hvordan du bedst undgår ulykker i høstarbejdet. Du kan også printe PDF’en og hænge den op på kontoret i høstmaskinerne eller i frokoststuen.

Sikkerhed Med Halmballer - Transport Og Lagring

Sikkerhed med halmballer - Transport og lagring

Transport og lagring af halmballer er blandt de arbejdsopgaver, hvor der sker alvorlige ulykker. Få en udførlig guide her til, hvordan du mest sikkert håndterer, stabler og lagrer halmballer.

Video: Emil Fik Knust Sit Ben Under Høstarbejde

Video: Emil fik knust sit ben under høstarbejde

24-årige Emil Foged fik knust sit ben under høsten i 2017. Ulykken har haft store konsekvenser for det liv, han lever i dag. Læs historien og se videoen med Emil her.

Stands Lortet, Før Du Piller Ved Maskineriet!

Stands lortet, før du piller ved maskineriet!

Læs om, hvordan en 21-årig landmand fik trukket armen ind i maskinen under høst, og få gode råd til, hvordan du skal håndtere maskinerne gennem høsten.

Artikel: Hold Styr På Ballerne I Høsten

Artikel: Hold styr på ballerne i høsten

Arbejdet med halmballer kan være farligt. Klik på artiklen her og læs, hvordan du sikrest stabler i marken og laden – og transporterer til laden.

Gode Råd: Sådan Passer I På Hinanden I Høsten

Gode råd: Sådan passer I på hinanden i høsten

Sikkerhed er ikke kun forberedelse. Der skal også helt basale ting til. Læs her en guide til, hvordan du og dine medarbejdere passer på jer selv og hinanden både før og under selve høsten.

Artikel: Fordobling Af Dødsulykker I Landbruget I 2020

Artikel: Fordobling af dødsulykker i landbruget i 2020

Alene i det første halvår i 2020 er der sket otte dødsfald i landbruget. Det er én mere end hele året i 2019, og mere end en fordobling fra 2018. Lær at planlægge og undgå ulykker.

Video: Gode råd til arbejde omkring siloer

Allan Gammelgaard fra Odder har både gastætte siloer og amerikanersiloer. Se videoen og hør de gode råd til, hvordan man gebærder sig bedst rent sikkerhedsmæssigt i arbejdet med de farlige siloer.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV