skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Sjællandske Familielandbrug er en af Danmarks familielandbrugs foreninger med ca. 280 medlemmer, hvoraf de 167 er aktive jordbrugere.

Lokalforeninger 

Sjællandske Familielandbrug er organiseret med en række lokalforeninger, der typisk dækker fra 2 til 5 kommuner. Lokalforeningerne giver medlemmer-ne mulighed for at møde hinanden i lokalområdet, og dermed bliver det et sted for både fagligt, kulturelt og socialt samvær.

Vil du være medlem?

Ønsker du at blive medlem så ring til Jytte K. Poulsen på tlf. 5786 5004 eller indsend vores indmeldelsesblanket, som du finder her. Vi er parat til at tage imod din indmeldelse eller fortælle mere om mulighederne i Sjællandske Familielandbrug.

4 fordelagtige forsikring gennem LF

Gruppelivsforsikring – Gruppepension – Sundhedsforsikring – Ulykkesforsikring.

Aktive medlemmer har mulighed for at tegne 4 gode forsikringer, som alle har til hensigt at skabe mere tryghed i hverdagen. Tilbuddene supplerer hinanden og sikre derved både behandling og et økonomisk grundlag at leve videre på, hvis du bliver syg, kommer ud for en ulykke, dør eller bare ønsker at trække dig tilbage, for at nyde en behagelig pensionisttilværelse.

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i
Sjællandske Familielandbrug

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV