skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Skat Har Gennemgået BBR – Er Din Blevet Fejlagtigt Rettet?

Skat har gennemgået BBR – er din blevet fejlagtigt rettet?

I efteråret 2018 var der mulighed for at opdatere BBR-oplysningerne på din ejendom med hjælp fra en landbrugskonsulent, der tastede de korrekte oplysninger ind til Skat. Nu har Skat gennemgået de mange BBR-opdateringer og foretaget deres egne rettelser.

De rettelser kan dog være i modstrid med de oplysninger du og din konsulent har indgivet, og har derfor fejlagtigt rettet i dine oplysninger.

Skat sender en mail i din e-boks med de nye BBR-oplysninger, og her er det vigtigt, at du går ind og tjekker, at de er i overensstemmelse med de oplysninger, du eller din konsulent selv tastede ind. Har Skat fejlagtigt rettet oplysningerne, skal du selv gå ind og rette tilbage til de korrekte oplysninger, eller få din konsulent til det.

Det skal du gøre:

  • Tjek din e-boks, når du får besked fra Skat
  • Tjek om oplysningerne er i overensstemmelse med de oplysninger, du eller din konsulent selv tastede
  • Er oplysningerne fejlagtigt rettet, så tag fat i din konsulent, så I kan rette tilbage, eller ret det selv

Væsentligt med korrekte oplysninger

Det er ikke uvæsentligt, hvilke oplysninger Skat har på din BBR, for oplysningerne bliver formegentlig en del af grundlaget for den nye ejendomsvurdering, og derfor er det afgørende, at Skatteforvaltningen har de rigtige oplysninger.

Samtidig kan der være skattemæssige forhold på din ejendom, som du skal tage højde for i forbindelse med BBR-oplysningerne.

Har du spørgsmål til BBR, eller ønsker du hjælp fra en konsulent, er du mere end velkommen til at kontakte VKST på telefon 7027 9000.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV