skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Optimer din foderstrategi i svinestalden

Foder er grundlaget for en optimal griseproduktion, og lige nu kan du få et tilbud på en gennemgang af din foderstrategi.

Bestil nu og få optimeret din foderstrategi

Sådan foregår det:

  1. Du sender din foderoptimering til VKST
  2. Vi gennemgår din foderstrategi fra ende til anden
  3. Vi sender kommentarer og forslag til ændringer og forbedringer tilbage til dig
  4. Du sparer penge og sikrer den mest optimale strategi for besætningen

Foderet er ikke bare afgørende for tilvækst og sundhed i din produktion. Der er også mange penge at spare ved at kigge foderforbrug og -sammensætning efter i sømmene. Med den rigtige foderstrategi sikrer du de mest optimale betingelser inden for foder, der vil gavne besætningen og være et skridt på vejen mod bedre produktionsresultater.

Lær at bruge råvarerne i foderladen fornuftigt

Når man laver en foderstrategi, er det vigtigt, at alle aspekter bliver dækket.

Indeholder fodret det, man forventer i forhold til grisens behov? Hvis det ikke gør, så vokser grisen mindre, forbruger mere foder og har en lavere produktivitet, kødproducent eller malkeevne.

På samme måde er det rent økonomisk også en god ide at vurdere de råvarer, der er til rådighed i foderladen og tjekke, at de bliver brugt fornuftigt.

Nogle gange ser vi i VKST, at de dyre råvarer bliver brugt til grise, som sagtens kan klare sig med noget billigere foder, så der kan være mange penge at spare på den front.

Spar penge med en optimal foderstrategi

Med en optimal foderstrategi ved du præcis, hvad dit foder indeholder, hvor meget grisene skal have og hvornår foderskiftene skal ligge. Du finder ud af, hvor der kan spares penge, og hvor det kan betale sig at bruge lidt ekstra kvalitet, så der kan tjenes flest mulige penge.

Vi du også have klare svar og gode råd til din foderstrategi? Så kontakt vores griserådgiver Kim Kofoed, der vil gennemgå dine foderoptimeringer og komme med gode forslag til ændringer og forbedringer.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV