skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Ved udvidelse af svinestalde skal man i de fleste tilfælde investere i miljøteknologi for at reducere ammoniakfordampningen. Men hvilken teknologi er den billigste, langsigtede løsning for lige præcis din ejendom?

Det kan du få svar på med rådgivning i miljøteknologi.

Rådgivning i miljøteknologi tager udgangspunkt i den enkelte ejendom

Som de ensteste rådgivere i området kan VKST tilbyde rådgivning i miljøteknologi og hjælpe dig med at vælge den bedste og mest optimale løsning til netop din ejendom og besætning.

Vi rådgiver i følgende miljøteknologi:

  • Gyllekøling
  • Luftrensning
  • Fast gulv
  • Gylleforsuring

De fleste svineproducenter vælger i blinde eller ud fra det billigste produkt, når der skal indsættes miljøteknologi i svinestalden. Men det kan blive dyrt i den lange ende, hvis man vælger forkert.

For hvad der er smart og den mest rentable løsning på den ene ejendom, er det måske ikke på naboejendommen

For der er stor forskel på, hvad omkostningerne i den lange ende bliver alt efter, hvilken løsning du vælger. For hvad der er smart og den mest rentable løsning på den ene ejendom, er det måske ikke på naboejendommen.

Vi skaber bindeleddet mellem miljøgodkendelse og den daglige drift

Når vi rådgiver i miljøteknologi, skaber vores konsulent bindeleddet mellem miljøgodkendelsen, den daglige drift og økonomien på din ejendom og dine behov.

Eksempelvis er gyllekøling ikke den bedste løsning, hvis besætningen er stor, og man producerer mere varme, end man kan nå at bruge. Her går vores miljøkonsulent ind og foretager økonomiberegninger og ser på ejendommen og produktionen som en helhed og vælger det mest brugbare og holdbare for den enkelte bedrift.

Er din ejendom låst for udvikling?

Ligger din ejendom for tæt på et naturområde og er derfor låst for udvikling? Her kan VKST med rådgivning i miljøteknologi hjælpe med at udvikle din ejendom uden at belaste naturområdet.

Vi sikrer den laveste udgift

Vil du være sikker på, at du ikke blot overholder lovkravene, men også gør det til den lavest mulige udgift, der er den bedste løsning for lige præcis din bedrift? Så tag fat i bygge- og svinekonsulent Keld Sommer, der rådgiver om miljøteknologi i svinestalde.

Få den bedste løsning med miljøteknologi
Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV