skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Vi Ses Online – Guide Til Videomøder

Vi ses online – Guide til videomøder

Corona-pandemien raser i øjeblikket over hele verden og tvinger mennesker til at være sammen hver for sig. Det betyder, at der ikke er så mange, der mødes fysisk i disse tider – heller ikke os og vores kunder i VKST.

Men vi kan mødes online, hvor du kan holde den normale kontakt til din rådgiver, og I kan se hinden og tale sammen, præcis som I plejer.

Som kunde i VKST vil du opleve, at vores konsulenter så vidt muligt forsøger at begrænse de fysiske kundemøder under corona-tiden for at passe på sig selv og jer. Derfor vil du også opleve, at du vil modtage en invitation til et digitalt møde i stedet for et almindeligt møde. Det er et møde, der foregår via programmet Microsoft Teams, og i PDF’en herunder kan du se en guide til, hvordan det fungerer.

Du skal ikke downloade noget til din computer, og du skal som sådan ingenting gøre, andet end at trykke på linket i din invitation – og så kører det hele af sig selv. Det er meget simpelt og smart – Det eneste, du skal bruge, er blot en computer, tablet eller smartphone.

Download video-guide

Læs guiden her til, hvordan et videomøde hos VKST fungerer.

Du er velkommen til at downloade PDF’en, så du ikke skal finde denne artikel frem hver gang.

Få hjælp af vores it-afdeling

Har du spørgsmål til, hvordan det rent teknisk fungerer eller brug for hjælp via fjernstyring, er du mere end velkommen til at kontakte vores It-afdeling i VKST på telefon 7027 9000 – De vil med glæde hjælpe dig!

Du kan også altid kontakte din konsulent i VKST, hvis du er i tvivl om, hvorvidt I skal afholde et almindeligt møde eller et videomøde, hvis I har planlagt en aftale.

Læs også om vores retningslinjer i forhold til møder, og hvordan VKST forholder sig til corona-virus her.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV