skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Den 26. marts er det et år siden, at VKST offentliggjorde deres nye navn efter fusionen mellem rådgivningen i DLS og Gefion. Et år, der har budt på fremgang i både kunder og omsætning, og som derfor skal fejres. Og det bliver gjort sammen med kunderne.

Det fortæller administrerende direktør i VKST, Mads Birk Kristoffersen.

”En fødselsdag skal fejres med ens nærmeste, og hos VKST er det vores kunder, der er vores nærmeste, og derfor er det for os logisk, at vi skal fejre vores fødselsdag sammen med dem,” fortæller Mads Birk Kristoffersen og uddyber, hvorfor der er grund til at fejre:

”Baggrunden for fusionen var at skabe en større platform til at yde vores rådgivning. Vi ville gerne kunne dække vores kunder hele vejen rundt og sikre en god tværfaglig rådgivning, hvor vi hjælper den enkelte virksomhed i dennes aktuelle situation nu og her, og det har vi haft stor succes med.”

Efterspørgsel på specialrådgivning

VKST kan mærke fremgangen via den øgede travlhed og ved, at blandt andet deres specialiserede rådgivning er populær hos kunderne. Eksempelvis er den økologiske rådgivning vokset det seneste år sammen med rådgivningen inden for husdyr, ligesom de mærker større aktivitet på deres møder.

”Vi kan eksempelvis fremlægge professionelle beslutningsgrundlag for omlægning til økologi for vores kunder, og vi har strategisk staldrådgivning på flere niveauer. Det er specialrådgivning, der giver den enkelte virksomhed stor værdi, og som kan mærkes på deres bundlinje. Og det er netop det, der er vores mission; At hjælpe vores kunder med at få bedre råd til livet,” fortæller Mads Birk Kristoffersen.

VKST har siden opstarten lagt stor vægt på, at deres rådgivning gælder alle størrelser og typer af virksomheder, således både de større og mindre bedrifter bliver dækket. De har eksempelvis lige lanceret en ny og fordelagtig prispakke på EU-støtte til mindre landbrug, ligesom de også er i gang med at etablere ERFA-grupper for planteavlsledere på større ejendomme i både Danmark og Sverige.

”Der sker rigtige mange ting i VKST, men det vigtigste for os siden fusionen har konstant været, at have fokus på, at vores kunder ikke har kunnet mærke de mange ændringer, men kun har mærket det større udbud i vores rådgivning. Og det tror jeg, er lykkedes. Vi er stadig den samme gode, solide platform med de samme dygtige konsulenter, som kunderne kender,” forklarer den administrerende direktør.

Kage og gratis kundemøde

VKST har valgt at markere deres første fødselsdag ved at tilbyde et gratis kundemøde med en konsulent fra VKST med fokus på, hvordan de kan hjælpe den enkelte virksomhed med at få en bedre bundlinje. Kunden giver kaffen, og VKST tager fødselsdagskage med til mødet.

”Vi er tæt på vores kunder, og derfor skal vi selvfølgelig også ud til vores kunder, når vi skal fejre vores fødselsdag. Både til dem, der er kunder i forvejen, men også til dem, der endnu ikke er kunder i huset. Så kan vi sætte os ned sammen og finde ud af, hvor de som virksomhed ønsker at bevæge sig hen i fremtiden, og hvad der skal være fokus på, for at de kan få en bedre bundlinje,” afslutter Mads Birk Kristoffersen.

Interesserede kan tilmelde sig et gratis kundemøde på VKST’s Facebook-side eller kontakte dem på telefon 7027 9000.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV