skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Bliv Inspireret Og Provokeret Til En Bedre Bundlinje

Bliv inspireret og provokeret til en bedre bundlinje

VKST Økonomi inviterer traditionen tro til årsmøde, hvor vi kigger tilbage på 2018, som på mange måder var et udfordrende og uforudsigeligt år både vejr- og prismæssigt for alle driftsgrene.

Årsmødet byder både på et overblik over økonomien i det forgangne år, men også på et kig ind i fremtiden med fokus på de mest oplagte potentialer og muligheder for at forbedre bundlinjen i den enkelte virksomhed. Og du kan både blive inspireret og provokeret – for tjener du egentlig de penge du går og tror?

Bedre end jyderne!

Analyserne af svineregnskaberne for 2018 i VKST viser en tydelig tendens til, at resultaterne er væsentlig bedre end vores jyske kollegaer. Gælder det også for planteavlerne, og hvor er forskellen? De lokale forhold skal analyseres og bruges fremadrettet, så de finansielle samarbejdspartnere ikke vurderer ratingen på baggrund af jyske tilstande.

Hvor bevæger priserne i det økologiske marked sig hen?

Hvis du hører til en af de mange landmænd, der allerede har omlagt hele eller dele af dit areal til økologi, eller har du overvejet om omlægning kunne være fremtiden, så giver vi dig et indblik i, hvordan markedet for økologiske produkter udvikler sig fremover. Steffen Blume, der er økologichef i DLG, tager os med på en rundtur i markedet for økologiske råvarer, der de sidste mange år har haft en voldsom vækst. Hvordan er forholdet mellem udbud og efterspørgsel, kan priserne holde og hvilke prisniveauer kan man forvente i fremtiden?

Hvor dygtig en planteavler er du egentlig og hvor ligger pengene?

Med udgangspunkt i resultaterne for DBII Tjek for planteavl giver VKST Planteavl 3 skarpe bud på, hvordan du kan forbedre din økonomi. Det er sidste års DBII Tjek, der viser hvor planteavleren typisk kan forbedre økonomien. For hvor er der egentlig penge at hente, når man sammenligner med andre, lignede bedrifter?

Mødet holdes hos VKST på Agrovej 1 i Nykøbing fra kl. 19.00 – 22.00. Det er gratis at deltage i mødet og alle er velkomne. Tilmelding er nødvendig og kan ske på www.vkst.dk eller HER 

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV