skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

I VKST har vi specialiseret os i landbrugsrådgivning, men vi tilbyder rådgivning til alle typer virksomheder og til alle aspekter af virksomhedsdriften. Vi har i dag over 8.000 kunder fordelt på Sjælland, Fyn og Sydhavsøerne.

Her på siderne kan du læse mere om at være ansat i VKST og se aktuelle ledige stillinger 

I VKST har vi specialiseret os i landbrugsrådgivning, men vi tilbyder rådgivning til alle typer virksomheder og til alle aspekter af virksomhedsdriften. Vi har i dag over 8.000 kunder fordelt på Sjælland, Fyn og Sydhavsøerne.

Her på siderne kan du læse mere om at være ansat i VKST og se aktuelle ledige stillinger 

VKST søger løbende nye medarbejdere inden for alle fagområder. Se de aktuelle, ledige stillinger her eller send os en ansøgning uopfordret.

Vi er stolte af alle vores dygtige medarbejdere i VKST. Her kan du møde et par af dem, som fortæller om, hvordan det er at være ansat i VKST.

Vi arbejder hele tiden på at skabe de bedste rammer for arbejdet. God mad, motion og et godt grin med kollegerne er en vigtig del af en god arbejdsplads.

De nære kunderelationer er en af de vigtigste dele af vores arbejde i VKST. Læs her om, hvad det betyder at arbejde med kunder i VKST.

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt. Derfor har vi stor fokus på work/life balance, så arbejdsliv, familieliv og fritid går op i en højere enhed.

Vi er en virksomhed med plads til både faglig udvikling og fordybelse. Det er vigtigt for os som virksomhed, men også for dig som medarbejder.

Hvor er VKST

I VKST har vi mere end 250 medarbejdere fordelt på vores kontorer på Sjælland og Sydhavsøerne. Vi har to hovedkontorer i Nykøbing F. og Sorø samt to lokale forsøgs-afdelinger i Ringsted og Holeby.

Glade kunder

Vi har mere end 8.000 kunder i VKST, hvoraf størstedelen er fra landbruget og andre erhvervsvirksomheder, som vi hjælper og rådgiver i alt inden for deres virksomhedsdrift.

Vores mission

I VKST har vi en klar mission, som alle vores medarbejdere uanset afdeling og stillingsniveau arbejder målrettet efter hver eneste dag: Vi vil give vores kunder bedre råd til livet.

Job i VKST

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere, der vil bidrage til den fortsatte udvikling af VKST. Vi har profiler inden for økonomi, planteavl, husdyr, it, kommunikation, administration, HR, økologi og mange flere.

Høj anciennitet i VKST

I VKST gør vi meget for at holde på vores medarbejdere i form af høj trivsel og mange personalegoder. Det betyder, at rigtig mange medarbejdere hvert eneste år kan fejre både 20, 30 og 40 års jubilæum i VKST.

Vores vision

Vi vil levere banebrydende rådgivning på internationalt niveau. Det betyder, at vores rådgivning altid er opdateret med den nyeste, faglige viden, så vi kan sikre kunderne den bedste sparring.

I VKST ønsker vi en værdiledet medarbejderstab, der er baseret på et stærkt, tværfagligt samarbejde mellem afdelingerne og en høj faglighed og mulighed for udvikling samtidig med en stor balance mellem arbejdsliv og fritid.

Nikolaj Thousig Møller, Økonomikonsulent i VKST

Mine praktiske erfaringer fra landbrug giver mig mulighed for at møde landmændene i øjenhøjde, ligesom at jeg kan assistere mine kollegaer med viden omkring landmændenes hverdag og arbejde, der kan bidrage til at løse problemstillinger.

Mine kollegaer er for mig et stort trækplaster i forhold til at møde ind på arbejdspladsen hver dag. Der findes mange arbejdspladser, hvor man kan få lov til at kaste sig over regnskaber, men kun få, hvor sammenholdet og glæden ved kollegaer er så stor som her. Jeg har verdens bedste kollegaer, og den udtalelse står jeg gerne til mål for.

Michelle Henriksen, Elev i VKST

I min afdeling møder jeg hver dag søde og hjælpsomme kollegaer, der altid står klar til at hjælpe. Vi sidder med sager inden for ejendomshandler, dødsbobehandling, fremtidsfuldmagter, ægtepagter, testamenter, inkasso m.m.

Der er en høj faglighed og en bred vifte af kompetencer, hvilket jeg som elev nyder godt af. Grin og den gode tone er en stor del af dagligdagen, hvorfor man altid føler sig som en del af fællesskabet. Vi arbejder efter frihed under ansvar, hvilket gør det enormt attraktivt og meget lettere at få privatliv og arbejdsliv til at hænge sammen. Og så er VKST en arbejdsplads med mulighed for at udvikle sig såvel fagligt som socialt.

Rikke Holm Espersen, Griserådgiver i VKST

I griserådgivningen er vi meget forskellige og arbejder med hver vores specialer, som giver en god dynamik, høj faglighed og en bred tilgang til kundernes problemstillinger.

Vi er konstant i gang med faglig udvikling for at følge med udviklingen i landbruget, så vi bedst muligt kan hjælpe vores kunder. Samtidig er jeg glad for, at vi har et godt fællesskab og gode kollegaer, der altid står klar til at hjælpe, både inden for afdelingen, men også på tværs af de forskellige afdelinger.

Vi har en stor frihed til at styre vores arbejdsliv, hvilket gør det nemmere for mig at få arbejde og fritid til at hænge sammen. Det betyder meget for mit familieliv at kunne planlægge min tid selv.

250+
250+

Så mange skønne mennesker
arbejder der i VKST

58,3%
58,3%

Det er vores andel af kvindelige
ansatte i VKST

51 år
51 år

Det er gennemsnitsalderen på
medarbejderne i VKST

16,2 år
16,2 år

Så mange år vælger vores ansatte i
gennemsnit at blive i VKST

7.140
7.140

Så mange kopper kaffe drikker vi i gennemsnit
i VKST om måneden

29,9%
29,9%

Så mange procent af medarbejderne har
været ansat i VKST under 5 år

Læs meget mere om VKST som arbejdsplads her på siden, hvor du også kan se vores ledige stillinger, eller kontakt HR-partner Jannie Montana Markussen, hvis du ønsker yderligere oplysninger
Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV