Ledige stillinger / Søg uopfordret

VKST søger løbende nye medarbejdere inden for alle fagområder. Se de aktuelle, ledige stillinger her eller send os en ansøgning uopfordret.

Mød medarbejderne

Vi er stolte af alle vores dygtige medarbejdere i VKST. Her kan du møde et par af dem, som fortæller om, hvordan det er at være ansat i VKST.

Personalegoder

Vi arbejder hele tiden på at skabe de bedste rammer for arbejdet. God mad, motion og et godt grin med kollegerne er en vigtig del af en god arbejdsplads.

Kunderelationer

De nære kunderelationer er en af de vigtigste dele af vores arbejde i VKST. Læs her om, hvad det betyder at arbejde med kunder i VKST.

Work/Life Balance

Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt. Derfor har vi stor fokus på work/life balance, så arbejdsliv, familieliv og fritid går op i en højere enhed.

Faglighed og udvikling

Vi er en virksomhed med plads til både faglig udvikling og fordybelse. Det er vigtigt for os som virksomhed, men også for dig som medarbejder.

Vores mission

I VKST har vi en klar mission, som alle vores medarbejdere uanset afdeling og stillingsniveau arbejder målrettet efter hver eneste dag: Vi vil give vores kunder bedre råd til livet. Læs mere om VKST og vores rådgivning her.

Hvor er VKST

I VKST har vi mere end 280 medarbejdere fordelt på vores hovedkontorer i Nykøbing F., Sorø, Vejle og Aakirkeby på Bornholm. Vi har desuden to lokale forsøgs-afdelinger i Ringsted og Holeby.

Job i VKST

Vi er altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere, der vil bidrage til den fortsatte udvikling af VKST. Vi har profiler inden for økonomi, planteavl, husdyr, it, kommunikation, administration, HR, økologi og mange flere.

Vores vision

Vi vil levere banebrydende rådgivning på internationalt niveau. Det betyder, at vores rådgivning altid er opdateret med den nyeste, faglige viden, så vi kan sikre kunderne den bedste sparring.

Høj anciennitet i VKST

I VKST gør vi meget for at holde på vores medarbejdere i form af høj trivsel og mange personalegoder. Det betyder, at rigtig mange medarbejdere hvert eneste år kan fejre både 20, 30 og 40 års jubilæum i VKST.

Glade kunder

Vi har mere end 8.000 kunder i VKST, hvoraf størstedelen er fra landbruget og andre erhvervsvirksomheder, som vi hjælper og rådgiver i alt inden for deres virksomhedsdrift.

I VKST ønsker vi en værdiledet medarbejderstab, der er baseret på et stærkt, tværfagligt samarbejde mellem afdelingerne og en høj faglighed og mulighed for udvikling samtidig med en stor balance mellem arbejdsliv og fritid.

Økonomikonsulent

Nikolaj Thousig Møller

Mine praktiske erfaringer fra landbrug giver mig mulighed for at møde landmændene i øjenhøjde, ligesom at jeg kan assistere mine kollegaer med viden omkring landmændenes hverdag og arbejde, der kan bidrage til at løse problemstillinger.

Økologikonsulent

Ninna Rieper Boesen

Jeg brænder for økologi, så mit arbejde er en fantastisk mulighed for at understøtte og udvikle feltet i samarbejde med fem stærkt engagerede kolleger.

Griserådgiver

Rikke Holm Espersen

I griserådgivningen er vi meget forskellige og arbejder med hver vores specialer, som giver en god dynamik, høj faglighed og en bred tilgang til kundernes problemstillinger.

Gitte Jensen

Løn- og revisorassistent

Gitte Jensen

Jeg er glad, hver dag jeg går på arbejde, og jeg er også glad, hver dag jeg går hjem. Jeg har nogle rigtig gode og søde kollegaer, og vi er gode til at hjælpe hinanden.

Så mange skønne mennesker
arbejder der i VKST

58,3%

Det er vores andel af kvindelige
ansatte i VKST

Det er gennemsnitsalderen på
medarbejderne i VKST

16,2 år

Så mange år vælger vores ansatte i
gennemsnit at blive i VKST

Så mange kopper kaffe drikker vi i gennemsnit
i VKST om måneden

29,9%

Så mange procent af medarbejderne har
været ansat i VKST under 5 år

Læs meget mere om VKST som arbejdsplads her på siden, eller kontakt vores HR-afdeling, hvis du ønsker yderligere oplysninger