skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Høj faglighed

Vi er en virksomhed med plads til faglig udvikling og fordybelse. Her er både fagnørder og generalister, og vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads, der kan tiltrække, udvikle og fastholde de dygtige medarbejdere. Derfor vil du også altid opleve et stort fokus på den høje faglighed, når du arbejder hos os – uanfægtet hvilken type afdeling, du arbejder i.

Og der er kort vej fra ord til handling, hvis du har en god ide. Du har derfor stor indflydelse på dit arbejde og den rådgivning, vi giver vores kunder – og vi arbejder sammen om at rådgive den enkelte kunde.

Faglig og personlig udvikling

Din personlige udvikling og din trivsel er en vigtig faktor for os, når du arbejder her.

Du bliver en del af en stor arbejdsplads med en stor mangfoldighed i både arbejdsopgaver og jobfunktioner, og har du et ønske om at udvikle dine faglige og personlige kompetencer, er VKST stedet at være.

Her har du nemlig mulighed for at specialisere dig dybt inden for et fagligt felt, skifte mellem fagområder, eller måske blive en ny afdelingsleder. Mulighederne er mange, og vi hjælper dig gerne på vej.

Faglighed og udvikling i VKST - fra en medarbejders synspunkt

Irene Skovby Rasmussen, Planteavlskonsulent

Som ansat i VKST er jeg en del af en stor arbejdsplads, hvor der er mange dygtige kolleger at spare med. Jeg oplever, at alle udveksler viden med hinanden, og de, der har meget erfaring med i rygsækken, deler gerne gavmildt ud.

På den måde kan man altid tage en gåtur rundt på gangen og få udvidet sin horisont. Det har jeg virkelig værdsat, både da jeg var helt ny på arbejdspladsen, men i høj grad også siden hen. Vi har et miljø, hvor man ikke sidder og brænder inde med spørgsmål eller problemstillinger – vi løser ofte tingene i fællesskab.

På planteavl bevæger vi os rundt i et stort fagområde, der spænder lige fra det rent plantefaglige og dyrkningstekniske til love og regler. Her er plads til, at den enkelte konsulent kan specialisere sig ned i bestemte fagområder, hvilket jeg har været med til at udvikle mig rent fagligt.

Udvikling af egne kompetencer

Jeg har en baggrund og uddannelse, som har trænet mig i at gå i dybden med forskellige problemstillinger. Det får jeg også brugt i VKST ved at være med til at planlægge markforsøg, nørde ned i emnerne med forskningen og videreformidling af vores forsøgsresultater. På den måde får jeg også udviklet mine egne komepetncer og bliver klogere på planteavlen.

Jeg synes eksempelvis, at skadedyr og plantesygdomme er spændende og dykker derfor gerne ned i den del. Handler det derimod om forskellige maskiners herligheder, så har jeg gode kolleger, som er skarpe på til at udvikle og rådgive om det fagområde.

På den måde har man rig mulighed for at dygtiggøre sig inden for netop det fagområde, som man brænder mest for.

Irene Skovby Rasmussen har været ansat i VKST siden 2015 og er uddannet Cand. agro og Ph.d i afgrødevidenskab

Kurser og efteruddannelse

Som ansat i VKST har du mulighed for løbende at deltage i forskellige kurser, alt efter, hvilken stilling og arbejdsopgaver, du besidder. Har du et ønske om efteruddannelse, vil VKST hjælpe så meget som muligt for at få ønsket opfyldt. På samme måde vil du også opleve stor imødekommenhed, hvis du i løbet af din ansættelse skulle ønske andre typer opgave eller arbejdsområder. Vi giver plads til, støtter og sikrer løbende uddannelse, så du kan se din karriere få perspektiv så meget som muligt.

Dyrk din faglige interesse

VKST støtter din personlige og faglige udvikling, uanset hvor du befinder dig i organisationen. Vi arbejder for, at du i dit karriereforløb i VKST kan udfolde dine egenskaber og evner fuldt ud til gavn for både dig og os.

Vi er alle forskellige, og det handler om at en mening med det, du laver, så arbejdsglæden bevares så lang tid som muligt – og det vil vi gerne støtte op om i VKST. Derfor motiverer vi dig også til at dyrke dine faglige interesser og arbejdsområder.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV