Kontakt

Vores kontaktinformationer:

Vores åbningstider:

Man-tors: kl. 8.00-16.00
Fredag: kl. 8.00-14.00

Andet praktisk:

CVR: 31123992

Sorø

 • Fulbyvej 15
 • 4180 Sorø

Nykøbing

 • Agrovej 1
 • 4800 Nykøbing F.

Vejle

 • Niels Finsensvej 20
 • 7100 Vejle

 • Rønnevej 1
 • 3720 Aakirkeby

Field Trials, Holeby

 • Højbygårdvej 14
 • 4960 Holeby

 • Kongstedvej 4B
 • 4100 Ringsted

Leder du efter noget?

Bliv medlem af en forening, der gør en forskel

Vi varetager dine erhvervspolitiske interesser og taler landbrugets sag gennem saglig dialog og altid med det mål, at vi skal skabe de bedst mulige vilkår for, at landbruget kan udvikle sig og også fremover er en del af løsningen og en vigtig bidragsyder til det danske samfund.

Men resultater kommer ikke af sig selv, og vores politiske styrke er også betinget af en stor medlemstilslutning, for sammen gør vi en forskel. Læs mere om at blive medlem her.

Vi står til rådighed for medierne og pressen. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til følgende:

 • Til at finde den rette fagperson/specialist i VKST til brug i medierne
 • Hvis du skal bruge et landbrugspolitisk syn eller kommentar til pressen
 • Hvis du har brug for hjælp til at komme i kontakt med en lokal landmand inden for et specifikt emne – vi vil forsøge at hjælpe

Vi vil sørge for at hjælpe så godt som muligt og bistå med en hurtig og professionel betjening. Læs mere på siden her, hvor du også finder kontaktpersoner.

Såfremt du har spørgsmål til din faktura, så kontakt gerne Jeanette Kristensen fra vores bogholderi på telefon 5786 5007 eller en anden medarbejder fra vores interne økonomi, du kan finde på hjemmesiden her.

Har du fået ny adresse, som vi skal oplyses i forbindelse med faktura, nyhedsbrev eller andet, så skriv til kontakt@vkst.dk eller udfyld kontaktformularen længere nede på siden her, hvor du oplyser om din adresseændring, så skal vi nok sørge for at få den ændret i systemet.

Ønsker du at blive tilmeldt eller afmeldt et nyhedsbrev hos VKST, eller har du fået ny e-mail-adresse, så skal du gøre følgende:

VKST Nyhedsbrev (Nyt fra VKST):

Ønsker du at blive tilmeldt vores gratis nyhedsbrev Nyt fra VKST, som udkommer hver 14. dag med relevante nyheder fra marken og stalden, de gode historier fra kollegerne i landbruget og de specielle tilbud? Eller er du allerede tilmeldt, og ønsker at afmelde nyhedsbrevet eller har fået ny e-mail?

Så skriv til mkc@vkst.dk – så sørger vi for, at du bliver tilmeldt, afmeldt eller får ændret e-mail-adresse.

Planteavlsnyt og KornBasen:

Ønsker du at blive tilmeldt det faglige nyhedsbrev Planteavlsnyt, hvor du bl.a. får faglige, aktuelle nyheder og rådgivning fra marken hver uge gennem hele sæsonen samt adgang til VKST PlanteTV? Eller ønsker du adgang til KornBasen med opdatering og overblik over handelspriser i markedet inden for afgrøder, planteværn, gødningspriser m.m.? Eller ønsker du at afmelde et af abonnementerne eller ændre din e-mail-adresse?

Så skriv til sekretær i VKST Planteavl Krølle Jensen på akj@vkst.dk – Så tager hun dig af din henvendelse.

Grisetidende:

Ønsker du at blive tilmeldt Grisetidende, der er fagligt nyhedsbrev om griseproduktion med aktuelle nyheder, rådgivning og opdateringer til griseproducenter? Eller er du allerede tilmeldt og vil afmeldes eller ændre e-mailadresse?

Så skriv til sekretær i VKST Husdyr og Miljø, Lene Hansen på lmh@vkst.dk – Så tager hun dig af din henvendelse.

Skal vores it-afdeling hjælpe dig med fjernsupport på din computer? Så Du kan finde vores fjernsupport ved at klikke her: Fjernsupport

Find en medarbejder

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, eller ønsker en uforpligtende samtale med en landbrugskonsulent.

Spørgsmål eller henvendelser

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.