Ejendomme i udbud

Ønsker du at sælge din landbrugsejendom og går med overvejelserne om at sætte den i udbud i stedet for at sælge den gennem en ejendomsmægler, kan du med fordel vælge VKST som din ejendomsrådgiver.

Vi har mange års erfaring i ejendomme i udbud og ejendomshandel generelt og kan hjælpe med både at vurdere, hvilken salgsform der er den bedste i forhold til lige præcis din bolig, og vi kan sætte den i udbud, hvis valget ender der.

Du er velkommen til at kontakte vores ejendomsrådgivere Karl-Åge Hornshøj Poulsen på telefon 2118 5981 eller Henrik Ringo på telefon 2123 7970, hvis du ønsker hjælp til at sætte din ejendom i udbud.

Skal vi hjælpe med at sælge din landbrugsejendom?

Vi hjælper med alt det praktiske

Som din ejendomsrådgiver og sparringspartner kan vi fra start hjælpe dig med først og fremmest at finde ud af, hvordan du bedst muligt sælger din ejendom – om den skal sælges via ejendomsmægler eller om vi skal sætte den i udbud for dig.

Ikke alle ejendomme sælges bedst via udbud, men kommer bedst i mål med en almindelig ejendomshandel via ejendomsmægler. Men det skal vi nok hjælpe dig med at finde ud af.

Vi vurderer din ejendom fra ende til anden og hjælper dig med overvejelserne om, hvordan salget gennemføres mest hensigtsmæssigt. Skal den sættes i udbud, sørger vi for alt det praktiske:

  • Indhenter informationer på ejendommen (ejermeddelelse, BBR, matrikeloplysninger m.m.)
  • Udformer udbudsmateriale svarende til købsaftalegrundlag
  • Annoncering af ejendommen i køberkartotek og medier

Kontakt en ejndomsrådgiver, hvis du har brug for hjælp til at sætte din ejendom til salg.

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Tryghed gennem hele processen

Når ejendommen har været i udbud, sørger vi naturligvis for gennemgang og får afsluttet handlen med købsaftale og underskrift, og sammen med resten af fagfolkene i VKST sørger vi for de offentlige registreringer, tingbogsattest, ejendomsdatarapport, skøde, tinglysning, eventuelle forpagtninger og lejeaftaler og alle de skattemæssige aspekter ved handlen.

Med os som din ejendomsrådgiver får du dermed hele pakken og er sikret tryghed gennem hele processen, så der ikke bliver glemt noget eller kommer ubehagelige overraskelser undervejs.

Hos VKST hjælper og rådgiver vi dig inden for ejendomme i udbud
Ønsker du at sælge din lnabdrugsejendom? Få hjælp og rådgivning til ejendomme i udbud

Læs også om

Hos VKST kan vi hjælpe dig med oprettelse og tinglysning af et skøde. Har du ikke erfaring med at gøre det selv, er det en god idé at få professionel hjælp af en af vores ejendomseksperter, der har mange års erfaring i at arbejde med skøder.

Karl-Åge Hornshøj Poulsen

Henrik Ringo