Indkøbsklub

Bøvler du med at få planteværn til de rigtige priser? Eller har du dårlig samvittighed over ikke at bruge nok tid på din planteværnshandel?

Uanset hvilken gruppe du hører til, eller hvor stor din bedrift er, er VKST indkøbsklub med garanti noget for dig!

Som medlem af Indkøbsklubben slipper du for besværet med selv at forhandle priser på planteværn online og hos forskellige udbydere – og du får rigtig gode priser i Indkøbsklubben! Både større og mindre bedrifter kan med fordel blive medlem af indkøbsklubben og være sikker på, at de får planteværn til den billigste og bedste pris.

Hos VKST har vi mere end 15 års erfaring med indkøb af planteværn!

Vær med i indkøbsklubben og få gode priser på planteværn til næste sæson

Spar tid, besvær og penge på køb af planteværn

Der ikke er nogen sikkerhed for at lave en god planteværns-handel, hvad enten man er en stor eller mindre bedrift. Det er ofte langt mere afgørende, at man bruger den fornødne tid til at indhente og sammenligne tilbud fra flere firmaer.

Det er dog ofte uigennemskueligt og tidskrævende med den konsekvens, at mange ikke får det gjort. Det efterlader en dårlig samvittighed og meget ofte også en unødig dyr kemikalie-regning!

Ved at blive medlem i vores indkøbsklub kan du dog spare alt bøvlet og tiden – og ikke mindst spare penge.

Har sparet mellem 3-11% på planteværn

Vi har endnu ikke set bedrifter, der har opnået priser, som kan konkurrere med indkøbsklubbens priser.

Her er selvfølgelig indregnet værdien af de forskellige bonusordninger, som firmaerne benytter for at gøres deres tilbud mere uigennemskueligt.

En analyse af bedrifter over 300 ha viser, at de alle kunne have sparet mellem 3 og 11 procent på planteværn i 2019 og 2022, hvis de havde indkøbt planteværn gennem VKST indkøbsklub, i stedet for at handle på egen hånd.

98% af de bedrifter, som tilmelder sig indkøbsklubben fortsætter som medlem – år efter år. Det tager vi som et udtryk for, at man er tilfreds med det resultat, som vi leverer.

Tilmeld dig nu – pris og info

Medlemmerne faktureres direkte fra leverandøren, og indkøbsklubben modtager ingen bonusser eller anden form for godtgørelse fra leverandøren. Vi forlanger, at den endelige faktura er udspecificeret med priser på enkeltmidler.

Prisen for at være med i indkøbsklubben er 1.095 kr. pr. bestillingsrunde, og man bestemmer selv, om man deltager i én eller flere runder.

Tilmeld dig VKST Indkøbsklub nu og spar penge på planteværn. Forårsrunden har bestillingsfrist d. 19. februar 2024 med levering medio marts.

Kontakt Søren Kasper Andersen på ska@vkst.dk for tilmelding eller udfyld formularen herunder.

Se handelsbetingelser for vores indkøbsklub her: Handelsbetingelser forår 2024.

Vil du være med i indkøbsklubben? Tilmeld dig her:

Udfyld formularen herunder, og så sørger vi for, at du bliver tilmeldt indkøbsklubben og får sendt direkte link til bestilling af planteværn.

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Spar penge på planteværn og slip for besværet, når du er med i VKST Indkøbsklub til planteværn

Læs også om

KornBasen der giver dig overblik over handelspriser i markedet inden for afgrøder, planteværn, gødningspriser m.m., ligesom du også kan få et overblik over prisen på svinefoder, samt priser på el og diesel.

Søren Kasper Andersen