Licitationer til kvægfoder

Minerallicitation er den bedste løsning, hvis du ønsker korrekt sammensat foder, der er tilpasset din produktion og til den bedst mulige pris.

Kvægrådgiverne hos VKST kan hjælpe dig med minerallicitation på din ejendom, så du som kvægbruger er sikret den rigtige pris på dagen på det korrekte foder.

Her på siden kan du læse mere om, hvordan vi hjælper med minerallicitation til kvægproduktion.

Du er også velkommen til at kontakte kvægrådgiver Kathrine Gaarde Jakobsen på telefon 4023 7394 eller mail kgm@vkst.dk, hvis du ønsker hjælp til minerallictation.

Minerallicitation giver den korrekte pris på dagen – tilpasset din produktion

Sådan fungerer minerallicitation i praksis

Minerallicitation er den eneste måde, hvorpå man kan sammenligne priser optimalt med garanti for uvildige priser, og hvor man undgår at føle, at man sammenligner æbler og bananer.

For at foretage en minerallicitation kræves der først en kornanalyse.

Vi hjælper med at udarbejde den rette analysestrategi, indkøbsstrategi og foderstrategi, der er skræddersyet specifikt til din produktion og dine nuværende råvarelager.

Når alt dette er på plads, indhenter vi data om mineralerne og udbudsgiver dem til virksomhederne. De priser, der returneres, er dermed direkte sammenlignelige mellem virksomhederne.

På den måde får vi priser på ensartede varer – og det kan betale sig. Faktisk kan du få prisen op til 20 gange igen.


Fordele ved minerallicitation:

  • Sammenlignelige tilbud
  • Du får den rigtige pris på dagen
  • Få sammensat den foder, du SKAL købe, og ikke blot det billigste
  • Du får foderblandinger tilpasset til dine nuværende råvarelager og priser
  • Du får et foderbudget med konkrete mængder

Optimalt foder

Med en minerallicitation er du sikret den bedste pris på dagen, men du er også sikret, at du fodrer på den rette måde, så køerne får det optimale, og din produktion optimeres på bedst mulig vis.

Du er mere end velkommen til at kontakte kvægrådgiver Kathrine Gaarde Jakobsen, hvis du har brug for hjælp til minerallicitation, eller hvis du gerne vil høre mere om, hvordan det fungerer i praksis.

Læs også om

En høj produktion i kvægstalden bunder i sunde og raske køer med højt ydelsesniveau. Og her er foderet et af de mest afgørende elementer for succes.

Kathrine Gaarde Jakobsen

Lone Hesseldal Andersen