Få ugentlig, aktuel og faglig opdatering og sparring til marken med VKST PlanteTV

Dét får du med PlanteTV:

  • Adgang til ugens video, som sendes ud hver torsdag
  • Adgang til alle tidligere episoder af PlanteTv
  • Forskellige konsulenter i studiet med hver deres ekspertviden til ugens aktuelle emne
  • Uvildig rådgivning og aktuelle opdateringer fra markerne, så du kan handle i rette tid
  • En video du kan se, når det passer ind i din hverdag

En del af nyhedsbrevet PlanteavlsNyt

VKST PlanteTV er en del af det betalte nyhedsbrev PlanteavlsNyt. Du skal derfor have en grundabonnement på PlanteavlsNyt for at få adgang til VKST PlanteTv.

I PlanteavlsNyt kombinerer vi vores faglige viden fra mere end 40 planteavlskonsulenter med indberetninger fra hele Sjælland, Lolland, Møn og Falster, og det giver dig et solidt grundlag for markdriften.

Nyhedsbrevet er elektronisk, og du får en direkte mail, når der er nyt inden for det specifikke område, du er tilmeldt. 

Nyhederne findes alle samlet her: planteavlsnyt.dk, her bliver videoerne fra VKST PlanteTV også lagt ind, ligesom alle videoerne med I Marken med VKST også bliver lagt ind her.

Her får du et overskueligt og hurtigt overblik over de forskellige afgrøder, og alle artiklerne er samlet ét sted. På den måde går du ikke glip af noget, hvis der er nogle nyheder (afgrøder), du har meldt fra til din indbakke.

Prøv PlanteTV gratis i 14 dage

Nye kunder/abonnenter på PlanteavlsNyt har mulighed for at få et prøveabonnement på 14 dage – kvit og frit. På den måde kan du se, om det er noget, du kunne tænke dig at abonnere på fremadrettet.

Så tilmeld dig nu, og se, om PlanteavlsNyt – og PlanteTV – er noget for dig.

Ved at trykke på knappen kommer du ind på siden om PlanteavlsNyt, hvor du kan tilmelde dig et abonnement.

Mine medarbejdere og jeg ser altid PlanteTV hver torsdag – Det er en rigtig god opdatering på det vigtigste, som man nemt lige kan se på telefonen og på farten. Jeg ville ikke undvære det i mit markbrug.

PlanteTV / Lars Andersen / Enggaarden / Haslev

Det er en super god formidling af alt det vigtigste i marken, og fordi det er landsdækkende, så er der altid noget, der passer til min ejendom og mine afgrøder.

Planteavlsnyt / Lars Andersen / Enggaarden / Haslev

Planteavlskonsuelnt Ole Schou giver ugentlige opdateringer og fagligt nyt og sparring om marken i VKST PlanteTV

Pris for et abonnement

Basisabonnementet koster 2.500 kr. De afgrødespecifikke informationer koster 400 kr. pr. fagområde. Priserne er excl. moms og gælder for en sæson (1. oktober-30.september). Du skal have basisabonnementet for at kunne abonnere på de enkelte fagområder. Abonnerer du på mere end fem fagområder, får du gratis adgang til alle fagområder.

Eksempel: Basisabonnement + 4 fagområder (eks. vinterhvede, vårbyg, sukkerroer og frøavl):

2.500 kr. +  (4 x 400 kr.) = 4.100 kr.

Tilføjer du et fagområde mere, får du dog adgang til alle fagområder = 4.500 kr. (svarer til prisen for basisabonnement og 5 fagområder).

Betalingsterminer:
Tilmelder du dig i løbet af en abonnementperiode (1/10-30/9), får du naturligvis en tilsvarende rabat på et årsabonnement.

Læs også om

KornBasen giver dig overblik over handelspriser i markedet inden for afgrøder, planteværn, gødningspriser m.m., ligesom du også kan få et overblik over prisen på svinefoder, samt priser på el og diesel.

Ole Schou