Griserådgivning

Få konkrete resultater og en bedre bundlinje

VKST griserådgivning er din specialist i grisestalden. Vores erfarne og dygtige rådgivere hjælper dig med at træffe de rigtige beslutninger i stalden, så du kan optimere din griseproduktion bedst muligt. Vi tilbyder rådgivning inden for alle facetter af griseproduktionen, hvad enten du ønsker at få en lavere fremstillingspris, et højere dækningsbidrag eller du har brug for hjælp til at lægge den rette foderstrategi eller foretage et kapacitetstjek.

Vores rådgivere har fokus på at finde potentialerne i stalden sammen med dig og sætte ind, hvor det giver mest mening for lige præcis din produktion. Resultater er derfor noget, vi skaber sammen med dig, og vi sørger for, at alle beslutninger du tager sammen med din rådgiver har fokus på at skabe en bedre bundlinje. På den måde er du sikret de bedste rammer for dit daglige arbejde i stalden og de bedste resultater i produktionen.

Find din griserådgiver her

Herunder finder du dem der kan hjælpe lige præcis inden for dette område

Hos VKST får du skræddersyet griserådgivning med fokus på dit DB og din bundlinje

Skræddersyet griserådgivning til dig

Vores griserådgivere har spidskompetencer inden for alle områder af moderne, dansk griseproduktion. Men hos VKST har vi altid tværfagligheden i højsædet og kan derfor rådgive dig hele vejen rundt som griseproducent.

Det betyder, at vi forener den rationelle griseproduktion med økonomi, etik, ledelse, byg og miljø, så du er sikret en komplet og nuanceret rådgivning, der er skræddersyet til lige præcis dig og din griseproduktion.

Hos VKST sørger vi også altid for, at vores rådgivere opretholder et højt vidensniveau og løbende udvikler og opbygger deres specialviden inden for de forskellige felter. På den måde er du sikret altid at være på forkant med udviklingen i stalden.

Erfa-grupper og fagligt nyt

I VKST griserådgivning tilbyder vi erfa-grupper til alle områder af griseproduktonen og til alle typer medarbejdere i grisestalden. Erfa-gruppen er et sted for sparring og faglige indspil fra rådgivere og kolleger i branchen og et forum, hvor du kan lufte egne ideer og problemstillinger.

Du kan læse mere om vores erfa-grupper her, eller kontakte din griserådgiver i VKST for yderligere information.

Vores griserådgivere er konstant i stalden, og er derfor også konstant opdateret på, hvad der sker i griseproduktionen landet over. Vil du også være opdateret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev – Grisetidende. Det udkommer en gang om måneden og er fyldt med nyttig info, gode råd og opdateringer på aktuelt nyt fra grisestalden. Skriv til lmh@vkst.dk for tilmelding eller yderligere info.

VKST tilbyder professionel griserådgivning på Sjælland og øerne

Efter mit rådgivningsforløb er det blevet mere enkelt, og der er kommet mere luft i hverdagen.

Rådgivning / Claus Vinther-Nielsen / Stege

Jeg fik indblik i mine styrker og svagheder som landmand og mere fokus på, at jeg skal tjene penge på det, jeg gør.

Rådgivning / Claus Vinther-Nielsen / Stege

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Uanset om det var i stalden eller i marken, så kiggede vi hele tiden på, om vi kunne gøre tingene billigere og bedre, og det kom der en masse konkrete ting ud af.

Strategiforløb / Claus Vinther-Nielsen / Stege

Seneste nyt

Læs alle vores seneste nyheder om griseproduktion

Gris

11. juni 2024

VKST lancerer nyt produkt til optimering af driften i grisestalde

Gris

4. juni 2024

Griseproducenter på Østlige Øer går forrest i kampen om udrydningen af grisesygdommen PRRS

Gris

3. juni 2024

Foderhandel bygget på tillid kan koste dig dyrt: Her betaler du 13 kr. mere

Gris

12. marts 2024

Tidlige regnskaber: Griseproducenterne er delt i to lejre

Gris

27. februar 2024

Øget overlevelse giver motivation og arbejdsglæde

Strategi & Ledelse

18. januar 2024

Husk: Indsend udenlandske medarbejderes TIN-numre fra 1. januar 2024

Bliv ringet op og hør mere om vores griserådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores rådgivere: