Management

Hos VKST kan vi tilbyde rådgivning i management inden for staldgangene, hvor vi tilbyder jer hjælp til selvhjælp.

Vi ser med nye øjne på dagligdagen og rutinerne i stalden og hjælper dig med at implementere de tiltag, der skal til for, at I får effektiviseret arbejdsgange, får en bedre produktivitet samt trygge og tilfredse medarbejdere.

Vi hjælper dig med at implementere ny viden og rationelle arbejdsgange på staldgangen, så kontakt vores griserådgivere i dag, hvis du ønsker at få styr på rutinerne.

Få professionel rådgivning og sparring i stalden – fra ord til handling

Få styr på rutinerne med bedre management

Vores rådgivning tager udgangspunkt i dit daglige arbejde i stalden som ejer eller driftsleder, hvor vi hjælper med at vurdere arbejdsgangene, fordelingen af opgaver og ansvarsområder.

Med management hjælper vi dig direkte i staldgangen. Vi kommer med ud i stalden og følger dig med rundt i dine rutiner og i samspillet med medarbejderne.

Når vi hjælper dig, får du bl.a.:

  • En erfaren rådgiver, der kender praksis i stalden
  • En sparringspartner i fx ledelsesspørgsmål
  • En handlingsplan, der gør det nemt at følge op på nye tiltag
  • En optimering af din og dine medarbejderes egen tid
  • Bedre rammer for en god arbejdsplads

Vi tager udgangspunkt i din griseproduktion og kaster nye øjne på dine rutiner og arbejdsopgaver. Vi tager også gerne snakken med medarbejderne om, hvad der skal til af tiltag og ændringer og sørger for, at alle bliver sat godt ind i de nye rutiner.

Når vi er med på staldgangen, sørger vi for, at den teoretiske viden bliver ført ud i praksis og hjælper med, at ændringer bliver implementeret, så det også kommer til at fungere i praksis.

Nye vaner kan gøre en positiv forskel

Der kan være mange grunde til at stille skarpt på de steder i produktionen, hvor forandring og nye vaner kan gøre en positiv forskel.

Og uanset om du skal have hjælp til at løfte produktionsresultatet, eller hjælp til ændringer eller problemer i medarbejderstaben, eller noget helt tredje, kan vores rådgivere løfte opgaven.


Kontakt gerne Olga Otenko på telefon 2465 5988, hvis du ønsker managementrådgivning i griseproduktionen.

VKST rådgiver i management i grisestalden - få sparring i staldgangen

Læs også om

Som professionel griseproducent er det nødvendigt at styre efter omkostningerne og ikke kun efter produktionsresultatet – derfor er DB Tjek et effektivt styringsværktøj i griseproduktionen.

Keld Sommer

Olga Otenko