Rådgivning til deltidslandmænd

Har du netop købt en ejndom på landet og skal til at realisere dine drømme om et lille deltidslandbrug, du kan passe i fritiden? Eller er du allerede i fuld gang og har flere års erfaring med marker og dyr i et deltidslandbrug?

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i dine behov og tilpasses din bedrift. Derfor har vi også rådgivning, der primært henvender sig til deltidslandmanden.

Vi laver regnskaber, der er tilpasset deltidslandbruget, ligesom vi er eksperter i de særlige skatteforhold, der gør sig gældende for deltidslandbrug. Derudover har VKST en række fagområder, som ofte er særligt interessante for deltidslandbrug. Dem kan du læse mere om herunder.

Professionel rådgivning, der er målrettet til både den nye og erfarne deltidslandmand

Har du netop købt en landbrugsejendom?

Der er mange spørgsmål, der melder sig, når du har købt en ejendom på landet.

Men vi har svarene og hjælper dig igennem alt fra EU-støtte til moms og tilladelse til at holde dyr.

Vores rådgivere hjælper dig godt fra start og sørger for, at du får alle de rigtige tilladelser, at der er styr på ansøgninger, og at du som ny deltidslandmand er dækket ind, hvor der er behov for det.

Vi er altid opdateret på de nyeste regler og den særlige lovgivning, der gør sig gældende i landbruget – og står til rådighed for dig, uanset om du har brug for hjælp med at lave en markplan, eller ansøge om tilladelse til at holde husdyr.

Er du erfaren deltidslandmand?

Har du flere års erfaring med at passe dyr og marker i godt samspil med din anden profession, men mangler du måske nye øjne bedriften og resultaterne, så du kan optimere din tid eller din bundlinje? Så kan vi også hjælpe dig!

Rådgiverne i VKST er altid til rådighed for dig – uanset hvilken bedrift du har, eller de udfordringer du står med. Kontakt gerne en rådgiver fra VKST inden for det specifikke fagområde, du ønsker rådgivning inden for, hvis du har spørgsmål til dit deltidslandbrug.

Læs også om

Har du brug for hjælp med miljø-lovgivning, eller skal du bortforpagte jord eller landbrugsbygninger? Eller har du behov for hjælp til en fremtidsfuldmagt, kontrakt eller andet, der kræver juridisk bistand, står vi klar til at hjælpe dig.

Tina Hovmand

Mikael Kirkhoff Samsøe

Henrik Holm Andersen