Økologiske Nyhedsbreve

Hos VKST tror vi på, at viden er kraften, der driver fremskridt.

Vi er derfor stolte af at tilbyde vores kunder to specialiserede økologiske nyhedsbreve (ØkoViden og ØkoViden+), designet til at holde dig ajour med de seneste tendenser, innovationer og indsigt i økologisk landbrug.

I VKST er vi dedikerede til at give dig de bedste råd til et økologiske liv og din økologiske virksomhed. Vores nyhedsbreve er blot en af de måder, vi understøtter dig og din succes i økologisk landbrug.

Har du spørgsmål til vores nyhedsbreve, der du velkommen til at kontakte økologikonsulent Jens-Peter Paulsen på telefon 2151 8478.

Bliv opdateret med økologiske, faglige nyheder hver uge

To typer økologiske nyhedsbreve


Vores gratis nyhedsbrev giver en smagsprøve på vores ekspertise. Du vil modtage mugentlige opdateringer, tips og gode råd samt vigtige nyheder fra økologiens verden. Det er en fantastisk måde at holde dig informeret på, uden omkostninger.

For dem, der søger dybere indsigt og mere detaljeret viden, tilbyder vi et betalt nyhedsbrev. Dette premium-tilbud indeholder eksklusive artikler, dybdegående analyser, case-studier og faglige videoer med tips direkte fra marken. Det er en uvurderlig ressource for seriøse økologiske landmænd og virksomheder.

ØkoViden indeholder info om:

  • Nye og ændrede økologiregler
  • Nyt om tilskud
  • Udbud af økologisk såsæd
  • Køb og salgsannoncer fra landmændene

ØkoViden+ indeholder info om:

  • Dyrkning af økologiske afgrøder
  • Anbefalinger om såsæd
  • Markedsopdatering
  • Dybdegående artikler
  • Nyt fra marken på video

Pris på ØkoViden+

ØkoViden+ er inkluderet i et Grundabonnement hos Økologisk VKST. Er du ikke abonnent hos Økologisk VKST, koster et abonnement på ØkoViden+ 995 kr. pr. år.

Bestil ØkoViden eller ØkoViden+ her

Udfyld formularen herunder, og så sørger vi for, at du kommer med på listen over modtagere.

Du kan vælge kun at tilmlede dig det ene nyhedsbrev eller begge to alt efter, hvad du ønsker.

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Vælg nyhedsbrev
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Læs også om

Du kan også blive opdateret og følge udviklingen på afgrødepriser på Øko-kornbasen.

Jens-Peter R. Paulsen

Carsten Hvelplund Jensen