skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Med et testamente har du indflydelse på, hvordan din arv fordeles mellem de efterladte. Det giver dine efterladte klarhed og sikrer din vilje.

Arvereglerne er komplicerede, og der er ingen nemme løsninger, når det gælder et testamente. Hos VKST hjælper vi dig med at udarbejde et testamente, der tager højde for dine ønsker og de særlige familieforhold, der eventuelt gør sig ældende med fx egne og fælles børn.

Vi sikrer, at testamentet tager højde for alle de forhold, som kan spille ind i forhold til arven.

Derfor skal du oprette et testamente

Der er rigtig mange muligheder ved oprettelse af et testamente, og det er de færreste landmænd, der kender alle mulighederne – og faldgruberne. Derfor er det vigtigt at få en fagperson indover. Og det er her vi kommer ind i billedet.

Hvis du har specifikke ønsker til eksempelvis arverækkefølgen, er det i et testamente, det skal skrives ned. Et testamente kan eksempelvis bestemme, at arven til børnene skal være særeje, eller du kan fordele din arv skævt eller ligeligt mellem både børn og ægtefælle.

Det er især vigtigt at overveje et testamente, hvis du lever i et af disse familieforhold:

  • Ugifte samlevende
  • Ægtefælle med særbørn

Her vil arveretten ikke sikre dine nærmeste pårørende uden et testamente.

Testamente skal også sikre din virksomheds fremtid

For selvstændigt erhvervsdrivende kan det være særligt vigtigt at oprette et testamente, som også tager højde for virksomhedens fremtid.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at oprette et testamente. Kontakt os via formularen her på siden eller ring til os på telefon 7027 9000.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV