Testamente | Få hjælp til at udarbejde dit testamente

Testamente

Med et testamente har du indflydelse på, hvordan din arv fordeles mellem de efterladte. Det giver dine efterladte klarhed og sikrer din vilje.

Arvereglerne er komplicerede, og der er ingen nemme løsninger, når det gælder et testamente. Hos VKST hjælper vi dig med at udarbejde et testamente, der tager højde for dine ønsker og de særlige familieforhold, der eventuelt gør sig ældende med fx egne og fælles børn.

Vi sikrer, at testamentet tager højde for alle de forhold, som kan spille ind i forhold til arven.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for hjælp til at udarbejde dit testamente. Kontakt en af vores jurister eller ring til os på telefon 7027 9000.

Få juridisk hjælp til at udarbejde dit testamente

Derfor skal du oprette et testamente

Der er rigtig mange muligheder ved oprettelse af et testamente, og det er de færreste landmænd, der kender alle mulighederne – og faldgruberne. Derfor er det vigtigt at få en fagperson indover. Og det er her vi kommer ind i billedet.

Hvis du har specifikke ønsker til eksempelvis arverækkefølgen, er det i et testamente, det skal skrives ned. Et testamente kan eksempelvis bestemme, at arven til børnene skal være særeje, eller du kan fordele din arv skævt eller ligeligt mellem både børn og ægtefælle.

Det er især vigtigt at overveje et testamente, hvis du lever i et af disse familieforhold:

  • Ugifte samlevende
  • Ægtefælle med særbørn

Her vil arveretten ikke sikre dine nærmeste pårørende uden et testamente.

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Testamente skal også sikre din virksomheds fremtid

For selvstændigt erhvervsdrivende kan det være særligt vigtigt at oprette et testamente, som også tager højde for virksomhedens fremtid.

Kontakt gerne Erik Blach på telefon 5484 4101 eller Hanna Lindhardt på telefon 5786 5304, hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i forbindelse med udarbejdelse af testamente.

Testamente skal også sikre din virksomheds fremtid

Læs også om

Som erhvervsdrivende kan man fra tid til anden ende i en konflikt med en modstridende part. Ofte kan det løses internt, men andre gange kræver det måske juridisk hjælp med en jurist’ skarpe formuleringer og klare aftaler. Vi bistår dig, hvis der opstår situationer, hvor uenighed mellem dig og anden part kræver juridisk hjælp.

Erik Blach

Piet Galsøe Wireschou