Til- og ombygning

Hvad enten du har behov for en tilbygning, en ombygning eller en renovering af en driftsbygning eller bolig på landet, så kan VKST hjælpe dig med processen.

Gennem mange år har vi hjulpet landmænd med til- og ombygninger i landbruget både i forbindelse med stalde, maskinhaller og andre driftsbygninger, men også i forbindelse med genanvendelse af overflødige bygninger.

VKST sikrer dig den nødvendige, faglige sparring om valg af placering, intern og ekstern logistik, indretning af tilbygningen samt funktionaliteten.

Kontakt gerne en af vores byggerådgivere, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan være behjælpelige i processen.

 

Vi klarer dine tilladelser og projektering til ombygninger på landet

Solidt og sikkert samarbejde, der sikrer dig en gnidningsfri byggeproces

Ønsker du at bygge ekstra kvadratmeter til stalden, eller skal maskinhallen opdateres, så den matcher kapacitetsstørrelsen, eller skal den gamle produktionsbygning bygges om til et andet erhverv? Uanset typen og omfanget, er der mange aspekter, der skal tænkes ind, når der udføres til- og ombygninger på landet.

Hos VKST Byggerådgivning kender vi til processen inden for til- og ombygning på landet, og vi har stor respekt for byggeriets betydning for både din bundlinje og påvirkningen af din økonomi.

Med os som din professionelle sparringspartner arbejder vi målrettet med at indfri dine ønsker og behov til det nye byggeri, så du kommer bedst tænkeligt i mål med projektet med alle aspekter for øje.

Vi kan hjælpe dig med hele processen fra start til slut, eller vi kan varetage nogle af de enkelte aspekter af byggeriet, så som:

  • Arkitekt- /skitseforslag
  • Visualisering
  • Udbud og licitation
  • Kontraktforhandling
  • Tilsyn og byggestyring
  • Bygherrerådgivning
  • Afleveringsforretning og mangelgennemgang
  • Statiske beregninger og -dokumentation
  • Bærende konstruktioner

Uanset hvilken type for til- eller ombygning, du skal have bygget, ønsker vi at give dig de bedste forudsætninger for et gennemtænkt og veludført byggeri. Du kan læse mere om, hvordan vi hjælper dig med nybyggeri her, ligesom du kan læse mere om, hvordan vi kan stå for hele projekteringen af byggeriet start til slut.

Læs også om

Når der skal bygges nyt i landbruget, er der mange ting, der skal tages højde for som med alt andet nybyggeri. Der skal søges tilladelser og indsendes byggeansøgninger og certificeringer og lovliggørelser. Det er derfor vigtigt med en professionel sparringspartner, der kan sørge for, at alt forløber efter planen.

Inge Hvolmgaard Olesen

Klaus Jensen

Mads Snedker Jakobsen