Nybyggeri

Hos VKST tilbyder vi vores ekspertise inden for nybyggeri i landbruget. Vores byggerådgivning består både af arkitekter, ingeniører, konstruktører og byggerådgivere, der alle står klar til at hjælpe dig med dit nybyggeri.

Vi tegner og projekterer stalde, lader, haller og kornopbevaring, og vi har desuden stor erfaring med at tegne lader og andre driftsbygninger, hvor der stilles særlige krav til arkitektur og byggestil.

Vi har et tæt samarbejde med de øvrige fagområder i VKST, som med deres landbrugsfaglige viden bidrager til, at dine bygninger er optimale i forhold til driften.

VKST rådgiver inden for alle former for nybyggeri i landbruget

Vi tilbyder vores ekspertise inden for:

Nybyggeri – vi dækker både stort og småt

Vores rådgivning dækker både stort og småt. Uanset dine behov inden for nybyggeri i landbruget, kan vi hjælpe dig.

Vil du blot have en rådgiver med på sidelinjen i udførslen af dit byggeri, kan vi være det.

Ønsker du os med helt fra start i forhold til mulighederne på din ejendom, og skal vi sørge for tilladelser, udførelse af projektmateriale og udsendelse af udbudsmateriale og forhandling med entreprenører – så klarer vi også den.

Vi kan både stå for hele projekteringen af byggeriet, og kan også kun påtage os en enkelt opgave i forbindelse med byggeriet. Du kan læse meget mere om projektering af bygger på siden her.

Kontakt seniorrådgiver Klaus Jensen i byggerådgivningen, hvis du ønsker at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller hvis du har brug for byggerådgivning.

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Har du brug for os til en enkelt opgave?

Har du kun brug for os til at varetage en enkelt opgave i forbindelse med dit byggeri, så giv os et kald, og lad os tale om det. Her kan du se, hvilke opgaver vi ofte arbejder med inden for nybyggeri for vores kunder:

  • Arkitekt- /skitseforslag
  • Visualisering
  • Udbud og licitation
  • Kontraktforhandling
  • Tilsyn og byggestyring
  • Bygherrerådgivning
  • Afleveringsforretning og mangelgennemgang
  • Statiske beregninger og -dokumentation
  • Bærende konstruktioner

Læs også om

Når der skal bygges nyt i landbruget, er der mange ting, der skal tages højde for som med alt andet nybyggeri. Der skal søges tilladelser og indsendes byggeansøgninger og certificeringer og lovliggørelser. Det er derfor vigtigt med en professionel sparringspartner, der kan sørge for, at alt forløber efter planen.

Klaus Jensen

Inge Hvolmgaard Olesen