Besøgsordning til mælkeproducenter

Besøgsordning til mælkeproducenter

KvægrådgivningDanmark og VKST tilbyder besøgsordninger til alle mælkeproducenter. En besøgsordning er din sikkerhed for, at du får flere årlige rådgivningsbesøg fordelt jævnt over året.

Når du indgår en besøgsordning med KvægrådgivningDanmark sørger vi for, at du får de aftalte besøg, og vi sørger for tæt opfølgning. Ambitionen er at lette din hverdag, øge udbyttet af rådgivningen og øge din indtjening.

Du kan læse mere om besøgsordningerne her på siden, eller du kan kontakte en af vores kvægrådgivere i VKST, hvis du ønsker at høre mere eller vil booke en besøgsordning.

Få en lettere hverdag og øg indtjeningen med en besøgsordning

Individuelle besøgsordninger skræddersyet til din bedrift

I en travl hverdag i mælkeproduktionen kan man hurtigt glemme at få fulgt op på tingene eller kontakte en rådgiver ved lejlighed. Derfor er en besøgsordning en god ide. Besøgsordningen findes i 3, 4, 6 og 8 besøg pr. år, og sikrer dig, at der bliver fulgt op på tingene med jævne mellemrum.

Det er vores erfaring, at alle, der er med i ordningen, er glade for at besøgene er sat i kalenderen fra start, så det netop ikke bliver glemt.

I princippet kan alt komme på tale under besøgene, så der er ikke en fast dagsorden. Du sætter dagsordenen, og du kan være sikker på, at kvægrådgiveren har den seneste nye viden med, som på den måde kommer hurtigt ud til dig.

Besøgsordningen går ud på, at kvægrådgiveren sammen med ejeren/medarbejderne i stalden gennemgår besætningens problemstillinger og finder de steder, hvor der er mulighed for optimering. På den måde er du sikret en skræddersyet ordning, der matcher dine ønsker og behov.

Sådan foregår besøgsordningen

Når der indgås en besøgsordning med KvægrådgivningDanmark, sørger rådgiveren for, at der planlægges aftalte besøg og lægger en handlingsplan, og de sørger for tæt opfølgning.

Du skal som mælkeproducent derfor ikke selv huske at ringe og aftale tid. Ambitionen er at lette hverdagen og øge udbyttet af rådgivningen og øge indtjeningen.

Succes forudsætter en målsætningssamtale, så der er fælles ejerskab til mål, fokusområder og indsatser. For hver indsats udarbejdes en handlingsplan og en opfølgningsplan, så det bliver tydeligt, om målene opnås.

Du er sikret de bedste kompetencer

Hvis du har seks eller 8 besøg, lægger vi op til, at der også kommer andre rådgivere i besøgene end din primærrådgiver.

Det sikrer, at der kommer nye øjne og eksperter ud ind imellem, så alle holdes skarpe, og du er sikret de bedste kompetencer inden for de udfordringer, der opstår i løbet af året.

Det får du ved en besøgsordning:

  • Hyppige besøg
  • Handlingsplaner
  • Bedre opfølgning
  • Den nyeste viden
  • Øget indtjening
  • “Nye øjne” på bedriften
  • Ingen planlægning fra din side
  • Forskellige specialister
  • Øget udbytte af rådgivningen

Og derudover er det en selvfølgelighed, at der kommer flere rådgivere på ejendommen, som bidrager til, at langt flere emner og ting kommer i spil.

Nyt tilbud: Pakke med 8 besøg til reduceret pris

De lokale kvægrådgivere fra VKST har i 2023 lanceret en ny, særlig pakke med 8 besøg til en fordelagtig pris.

Det er de nyansatte kvægrådgivere i VKST, der tilbyder den prisnedsatte besøgsordning, og den forudsætter, at halvdelen af de otte rådgiverbesøg foretages af en af de nye kvægrådgivere i VKST.

Du kan læse mere om ordningen og se prisen i nyheden her, eller kontakt Lone Hesseldal Andersen, hvis du ønsker at vide mere om priserne på de andre besøgsordninger.

Læs også om

En høj produktion i kvægstalden bunder i sunde og raske køer med højt ydelsesniveau. Og her er foderet et af de mest afgørende elementer for succes.

Marjolein Tersteeg

Lone Hesseldal Andersen