skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Når du kender dine egne maskinomkostninger, har du et bedre grundlag for at tjene penge på din planteavl. En maskinanalyse fra VKST giver dig et solidt beslutningsgrundlag for at forbedre rentabiliteten i din planteavl med bl.a. en 5-års investeringsplan.

Analyse og strategi skaber resultater

Vi gennemgår din maskinparks værdi og omkostninger. Vi udfordrer din strategi for sammensætningen af maskiner og mandskab og ser bl.a. på:

 • Hvilke opgaver er rentable?
 • Hvilke opgaver skal rationaliseres?
 • Er mandskabet udnyttet hele året?
 • Hvad koster det at dyrke 50 ha mere jord?
 • Er der maskiner med for høje omkostninger i maskinparken?
 • Hvordan bliver den næste investering rentabel?

Sammenlign dine maskinudgifter med andres

Maskinanalysen bygger på en maskinliste, en markplan og de sidste tre års regnskabstal for vedligehold og brændstof. Med maskinanalysen får du en beregning over maskinomkostningerne sammenlignet med andres og en 5-års investeringsplan.

Skal man eje, leje eller købe sine maskiner?

Når din maskinpark er gennemgået, og du kender dine maskinomkostninger, er det værd at overveje, om det bedst kan betale sig at købe eller lease din maskiner, og hvilken leasingform, der er bedst for dig og din bedrift.

Med en operationel leasingaftale kender du din omkostning 100 procent, og det giver en vis sikkerhed

For det kan være en jungle at finde ud af, hvilken løsning der matcher bedriften bedst. Læs her om, hvilke fordele og ulemper, der er ved de tre løsninger og hør konsulentens egne råd. Læs artiklen her.

Få et tilbud på en maskinanalyse

Ønsker du at få et godt tilbud på en maskinanalyse, så du kan få gennemgået din maskinpark og forbedre rentabiliteten i din planteavl og få en investeringsplan, så udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af en maskinkonsulent, der kan give et godt tilbud på en maskinanalyse.

  Dit navn

  Dit telefonnummer

  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV