skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Få analyseret dine maksinomkostninger i maskinparken

Når du kender dine egne maskinomkostninger, har du et bedre grundlag for at tjene penge på din planteavl. En maskinanalyse fra VKST giver dig et solidt beslutningsgrundlag for at forbedre rentabiliteten i din planteavl med bl.a. en 5-års investeringsplan.

Maskinomkostninger: Analyse og strategi skaber resultater

Vi gennemgår din maskinparks værdi og maskinomkostninger. Vi udfordrer din strategi for sammensætningen af maskiner og mandskab og ser bl.a. på:

 • Hvilke opgaver er rentable?
 • Hvilke opgaver skal rationaliseres?
 • Er mandskabet udnyttet hele året?
 • Hvad koster det at dyrke 50 ha mere jord?
 • Er der maskiner med for høje omkostninger i maskinparken?
 • Hvordan bliver den næste investering rentabel?

Baggrund i mere end 300 maskinanalyser

Vores maskinkonsulenter er rigtige maskinkonsulenter. De arbejder udelukkende med maskinrådgivning hver eneste dag, og deres kendskab og erfaring til maskinomkostninger, analyser, benchmarking og indsigt i prisudviklingen på markedet bunder i mere end 300 maskinanalyser.

Du er derfor sikret en professionel, kompetent og uvildig analyse af din maskinpark og dine maskinomkostninger.

Maskinanalysen bygger på en maskinliste, en markplan og de sidste tre års regnskabstal for vedligehold og brændstof. Med maskinanalysen får du en beregning over maskinomkostningerne sammenlignet med andres samt en 5-års investeringsplan.

Skal man eje, leje eller købe sine maskiner?

Når din maskinpark er gennemgået, og du kender dine maskinomkostninger, er det værd at overveje, om det bedst kan betale sig at købe eller lease din maskiner, og hvilken leasingform, der er bedst for dig og din bedrift.

For det kan være en jungle at finde ud af, hvilken løsning der matcher bedriften bedst. Læs her om, hvilke fordele og ulemper, der er ved de tre løsninger og få råd til, hvad du skal gøre. Læs mere her.

Få et tilbud på en maskinanalyse og kend dine maskinomkostninger

Ønsker du at få et godt tilbud på en maskinanalyse, så du kan få gennemgået din maskinpark og forbedre rentabiliteten i din planteavl og få en investeringsplan, så udfyld formularen herunder og bliv kontaktet af en maskinkonsulent, der kan give et godt tilbud på en maskinanalyse.

Læs også mere om vores maskinrådgivning her.

  Dit navn

  Dit telefonnummer

  Maskinomkostninger | Få et overblik med en maskinanalyse
  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV