Maskinanalyse

Maskinanalyse

Når du kender dine egne maskinomkostninger, har du et bedre grundlag for at tjene penge på din planteavl. En maskinanalyse fra VKST giver dig et solidt beslutningsgrundlag for at forbedre rentabiliteten i din planteavl med bl.a. en 5-års investeringsplan.

Vores maskinkonsulenter er rigtige maskinkonsulenter. De arbejder udelukkende med maskinrådgivning hver eneste dag, og deres kendskab og erfaring til maskinomkostninger, analyser, benchmarking og indsigt i prisudviklingen på markedet bunder i mere end 300 maskinanalyser.

Hos VKST er du derfor sikret en professionel, kompetent og uvildig analyse af din maskinpark og dine maskinomkostninger.

Styrk planteavlen og få en bedre maskinøkonomi med en maskinanalyse

Maskinomkostninger: Analyse og strategi skaber resultater

Vi gennemgår din maskinparks værdi og maskinomkostninger. Vi udfordrer din strategi for sammensætningen af maskiner og mandskab og ser bl.a. på:

  • Hvilke opgaver er rentable?
  • Hvilke opgaver skal rationaliseres?
  • Er mandskabet udnyttet hele året?
  • Hvad koster det at dyrke 50 ha mere jord?
  • Er der maskiner med for høje omkostninger i maskinparken?
  • Hvordan bliver den næste investering rentabel?

Maskinanalysen bygger på en maskinliste, en markplan og de sidste tre års regnskabstal for vedligehold og brændstof.

Med maskinanalysen får du en beregning over maskinomkostningerne sammenlignet med andres samt en 5-års investeringsplan.

Ønsker du at få et tilbud på en maskinanalyse, så udfyld formularen nederst på siden her.

Vi fik en maskinanalyse bl.a. for at se, om det kan svare sig at køre med en ældre roeoptager. Heldigvis viste en maskinanalyse, at vores ældre roeoptager kan tage roer op til samme pris som andre.

Maskinanalyse / Carsten Brædder / Nysted

Jeg foretager ingen investeringer i maskiner uden at have en maskinkonsulent fra VKST med ind over, en maskinkonsulent er guld værd.

Maskinrådgivning / Mogens Feldthusen / Næstved

Maskinkonsulenterne fra VKST er gode til lige at se, om der er fornuft i det, og hvordan regnestykket kommer til at se ud, og om det er en opgave, vi kan tjene penge på at løse selv i stedet for at leje det ind.

Maskinrådgivning / Mogens Feldthusen / Næstved

Kend dine maskinomkostninger med en maskinanalyse fra VKST

Skal man eje, leje eller købe sine maskiner?

Når din maskinpark er gennemgået, og du kender dine maskinomkostninger, er det værd at overveje, om det bedst kan betale sig at købe eller lease din maskiner, og hvilken leasingform, der er bedst for dig og din bedrift.

For det kan være en jungle at finde ud af, hvilken løsning der matcher bedriften bedst. Læs her om, hvilke fordele og ulemper, der er ved de tre løsninger og få råd til, hvad du skal gøre. Læs mere her.

Få et uforpligtende tilbud på en maskinanalyse

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en maskinkonsulent, der kan give et godt tilbud på en maskinanalyse.

"*" indikerer påkrævede felter

Christian Rabølle

Søren Geert-Jørgensen