Økonomirådgivning

Få hjælp til økonomi og regnskab

Hos VKST er vi specialister inden for økonomisk rådgivning. Vi tilbyder økonomirådgivning til landbrug uanset om det drejer sig om benchmarking, analyser og årsrapporter, eller om du har brug for hjælp til bogføring og regnskab.

Vores økonomirådgivning er specialiseret mod alle driftsgrene inden for landbruget, så uanset om du arbejder inden for planteavl, kvæg, svin eller en fjerde driftsgren, så har vi økonomispecialisterne klar til at tage sig af din økonomi og dit regnskab.

Find din økonomirådgiver her

Herunder finder du medarbjedere, der kan hjælpe inden for økonomi

Få det økonomiske overblik over dit landbrug

Som landmand kan det ofte være en ressourcekrævende opgave at opretholde det store økonomiske overblik. Og du vil hellere bruge tiden på det, du er god til – i marken eller i stalden – og få styr på de vigtige opgaver i den daglige drift.

Hos VKST ved vi, hvor vigtigt det er, at du prioriterer dine opgaver, men vi ved også, at dit landbrug ikke kan udvikle sig i den rigtige retning, hvis ikke, der er styr på økonomien. Derfor tilbyder vi god og professionel økonomirådgivning til dig og dit landbrug.

Vi kan hjælpe dig med at få et bedre overblik over din økonomi og give dig genveje til at få styr på alt det administrative, der fylder i hverdagen, så du får større mulighed for at realisere dine mål og opnå optimale og gode økonomiske resultater.

Konsulenter og assistenter til dit behov

Vi har et stort team af dygtige økonomifolk med mange års erfaring inden for økonomirådgivning, budgetter og regnskab. Faktisk råder vi hos VKST over Sjællands største specialafdeling for serviceydelser og  økonomirådgivning til landbrug. Og vi venter bare på, at vi må hjælpe dig.

Vi har både driftsøkonomer, økonomirådgivere, revisorer og revisor- og lønassistenter ansat. De er alle dygtige og specialiseret inden for deres felt og brænder for at hjælpe dig med udviklingen af din virksomhed.

Uanset hvad dit behov er, har vi en specialist til at klare opgaven, og sammen med dig finder vi en løsning, der matcher lige præcis dit behov og din virksomhed.

Økonomisk overblik over dit landbrug

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Seneste nyt

Læs alle vores seneste nyheder inden for økonomi

Strategi & Ledelse

4. september 2023

Derfor skal du fokusere på ESG og bæredygtighed

Skat

4. september 2023

Har du solgt din ejendom? Bestil ejendomsavance inden 1. oktober og få 20% i rabat

Økonomi

18. august 2023

3 simple tips til at opnå betydelige besparelser gennem finansiering og investering

Økonomi

7. august 2023

Er dine forsikringer høstklare?

Økonomi

26. maj 2023

Efterangivelse af moms kan blive en dyr fornøjelse

Økonomi

3. april 2023

Dækker din forsikring, når du udfører landbrugsarbejde for andre?

Bliv ringet op og hør mere om vores økonomirådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores rådgivere: