Rådgivningspakker til griseproduktion

Rådgivningspakker til griseproducenter

Med en rådgivningspakke fra VKST får du et planlagt rådgivningsforløb til en fast pris. Forløbet tager udgangspunkt i de konkrete udfordringer i stalden og hjælper dig med at skabe resultater med en målrettet indsats.

Hos VKST Griserådgivning tilbyder vi individuelle rådgivningspakker med en fast pris. Det betyder, at der ikke findes faste rådgivningspakker med en bestemt pris. Ingen griseproduktioner er ens, og derfor er vores pakker det heller ikke.

Kontakt gerne din griserådgiver i VKST for at høre mere om vores faste rådgivningspakker med et tilbud, der er skræddersyet til dig og din produktion.

Få en målrettet indsats til at øge produktionen med en rådgivningspakke

En pakke, der tager udgangspunkt i dine behov

Vi kan tilbyde en fast rådgivningspakke, hvor vi tager udgangspunkt i din griseproduktion.

Den faste pris afhænger af din produktions størrelse, opbygning, din besætning, udfordringer, medarbejdere m.m. Efter en uforpligtende samtale med dig, fastsætter vi en fast pris på en samlet pakke, der er skræddersyet til din virksomhed.

Rådgivningspakker vil typisk omfatte:

  • Fire rådgivningsbesøg, hvor der bliver talt om alt fra potentiale, optimering og rapporter til gennemgang af foderlade, tjek af afregninger, gennemgang af klimastyring, udarbejdelse af handlingsplaner m.m.
  • En plan for rådgivningsforløbet
  • Opfølgning på indsatser og resultater

Med rådgivningspakken, vil du have en tilknyttet en fast rådgiver, der dog vil trække på andre rådgiveres specialer og kompetencer, hvis det bliver nødvendigt.

På den måde bliver der sammensat et team af rådgivere, hvor du og din produktion er i centrum, og hvor der er fokus på at løse de problemstillinger, du står med i stalden.

Vi sørger ligeledes for, at alle i din besætning arbejder efter de samme mål, så vi sikrer det bedst mulige resultat. Med en fast rådgivningspakke får du dermed:

  • Et overblik over potentialet i produktionen
  • Konstruktiv og objektiv sparring
  • Kort- og langsigtede mål og opfølgning på dem
  • En målrettet indsats for at skabe bedre resultater

Hvis du ønsker at vide mere om, hvilken fast pris eller rådgivningspakke vi kan tilbyde dig, er du mere end velkommen til at kontakte din griserådgiver i VKST, eller tag fat i Kim Kofoed eller Gitte Hansen fra VKST – så hjælper de dig i gang.

Grise i stalden

Læs også om

Som professionel griseproducent er det nødvendigt at styre efter omkostningerne og ikke kun efter produktionsresultatet – derfor er DB Tjek et effektivt styringsværktøj i griseproduktionen.

Gitte Hansen

Kim Kofoed