Erfa-grupper til kvæg

I VKST og KvægrådgivningDanmark har vi mange forskellige erfa-grupper inden for mælkeproduktion, og vi oplever stor succes med alle grupperne.

Erfa-grupperne gør dig, gennem et netværk med andre mælkeproducenter, klogere på din egen bedrift, og giver dig viden om, hvor du kan sætte ind for at forbedre din produktion og bundlinje.

Erfa-grupperne består typisk af 5-10 deltagere, der mødes 3-4 gange om året.

Du kan læs mere om erfa-grupper her på siden, og ønsker du at blive en del af en erfa-gruppe, kan du kontakte Marjolein Tersteeg på telefon 2180 1624.

Erfa-grupper giver kompetenceudvikling og udvider dit netværk

Fordele ved erfa-grupper til kvæg

I en erfa-gruppe får du mulighed for at sparre med andre i samme branche, og du får en rådgivers indspil i et forum, hvor I kender hinanden, og derfor er trygge ved at spørge eller kommentere ideer og forslag fra hinanden.

Derudover får du stort udbytte via:

  • Øget faglig inspiration og motivation
  • Faglige diskussioner vedrørende specifikke situationer i mælkeproduktionen
  • Faglig formidling af gode råd og idéer
  • Et nyt fagligt netværk
  • En øget kompetenceudvikling af dig selv

Erfa-grupper til alle behov

Hos KvægrådgivningDanmark har vi erfa-grupper til alle områder af mælkeproduktionen og til alle typer medarbejdere.

Du finder bl.a. erfa-grupper inden for:

Bliv en del af en erfa-gruppe

Ønsker du at kompetenceudvikle dig selv og få ny faglig viden og inspiration til dit eget kvægbrug, så bliv en del af en erfa-gruppe. Nogle grupper er fuldtegnede, i andre er der plads til nye medlemmer.

Kontakt en af vores kvægrådgivere i VKST og hør mere om, hviken erfa-gruppe, der kunne være noget for dig. Lige nu søger vi medlemmer til vores nyoprettede erfa-grupper til kalvepassere og elever.

Læs også om

En høj produktion i kvægstalden bunder i sunde og raske køer med højt ydelsesniveau. Og her er foderet et af de mest afgørende elementer for succes.

Lone Hesseldal Andersen

Marjolein Tersteeg