skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Skatterådgivning til landbrug og virksomheder

Skatterådgivning er en af vores største ekspertiser i regnskabsafdelingen i VKST. Vi kan hjælpe dig med udarbejdelse af et skatteregnskab med langsigtet overskudsdisponering, virksomhedsordning og løbende opgørelse af momstilsvar.

Især i landbruget er er der mange detailkrav til et skatteregnskab med særlige regler, som kan være svære at gennemskue. Med vores skatterådgivning er du sikret, at dit skatteregnskab:

  • Overholder alle skattelovgivningen krav
  • Er opgjort korrekt med restskat og overskydende skat
  • Skaber dig det fulde overblik over din virksomhed
  • Danner baggrund for en solid, fremtidig skatterådgivning

Har du brug for hjælp til at ændre i dine skatteforhold?

Stemmer forskudsopgørelsen? Skal du have hjælp til momsen? Har indtægten ændret sig i forbindelse med din virksomhed, eller har du ændret selskabsform? Hvad med personalegoder og udenlandsk arbejdskraft?

Uanset hvilke skattespørgsmål, du sidder med, kan vores dygtige konsulenter hjælpe dig med kompetent skatterådgivning.

Vi rådgiver blandt andet inden for:

  • Klagesager
  • Virksomhedsordninger
  • Overblik over din virksomheds situation
  • Skatteplanlægning
  • Moms og afgifter
  • Selskabers skattepligt

Optimer virksomheden med professionel skatterådgivning

Vores dygtige team af skatterådgivere har mange års erfaring inden for skat, og kan hjælpe dig og din virksomhed med de fleste typer opgaver inden for skat og moms.

Vi har eksempelvis stor erfaring med at køre klagesager og vinder langt størstedelen af de sager, vi kører mod Skat. Herunder også sager, der specielt relaterer sig til deltidslandbrug.

Vi forstår også at bruge vores viden inden for skatterådgivning til at optimere din økonomi – uanset om du driver landbrug eller driver en anden type virksomhed.

Du kan derfor også bruge vores rådgivning til aktiv planlægning i forhold til nye investeringer eller omstrukturering af virksomheden, hvor du har behov for at kende de skattemæssige konsekvenser. Med vores skatterådgivning tager vi udgangspunkt i alle dine skattemæssige udfordringer og sikrer, at du får skabt værdi på bundlinjen.

Få skatterådgivning – kontakt en skatterådgiver

Vores dedikerede skattespecialister sidder klar til at hjælpe dig med kompleksiteten i din landbrugsdrift.

Kontakt en af vores skatterådgivere her, hvis du ønsker yderligere information om skatterådgivning eller om, hvordan vi kan hjælpe dig med din skat og skatteplanlægning.

Professionel skatterådgivning i VKST
Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV