Maskinrådgivning

Har du den korrekte kapacitet og strategi?

Hos VKST tilbyder vi dig som landmand en professionel og uvildig maskinrådgivning. Vores maskinkonsulenter rådgiver i bl.a. indkøb, maskinteknik, benchmarking, maskinøkonomi og maskinstrategi. Vi tager naturligvis altid udgangspunkt i lige præcis din bedrift og din maskinstrategi, så du er sikret den bedste maskinrådgivning.

Hos VKST tillader vi os at sige, at vi har ”rigtige” maskinkonsulenter ansat. Det skal forstås på den måde, at vores maskinkonsulenter udelukkende arbejder med maskinrådgivning – og ikke andet. Hver eneste dag. Maskinrådgivning er spidskompetencen, og vores rådgivning bygger derfor på landets længste erfaring, bedste statistik, unikke benchmark-tal og en konstant overvågning af prisudviklingen på markedet.

Kerneydelser inden for maskinrådgivning

Nedenfor kan du læse mere om vores kerneydelser inden for maskinrådgivning ved at klikke på boksene:

Bliv ringet op og hør mere om vores maskinrådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores konsulenter:

Christian Rabølle

Søren Geert-Jørgensen

Vi tager udgangspunkt i din bedrift

Når vi kommer ud til dig, får vi en snak om lige præcis din bedrift og din maskinstrategi, hvor vores maskinrådgivning naturligvis tager udgangspunkt i dine behov. Vi kan gennemgå din maskinpark, eller blot tage en lille snak om valg af såmaskine eller dit næste maskinindkøb. Vi tager en snak om dine behov.

Har du tilstrækkelig høstkapacitet? Har du de maskiner, der matcher dine behov? Handler du til de rigtige priser? Hvor dyr en sprøjte skal du købe i forhold til forventningen til krav? De spørgsmål kan vi hjælpe dig med at svare på!

Få maskinrådgivning, der tager udgangspunkt i din bedrift og maskinpark

Vi har vores egne maskinforsøg

Vores mangeårige erfaring som maskinkonsulent er din sikkerhed for en professionel og uvildig maskinrådgivning. Vores betragtninger bygger dels på tal, vi har fra maskinbasen, men også fra de forsøg, vi har, som underbygger mange af vores kapacitetsbetragtninger.

Vi udfører egne teknikforsøg i landets største landbrugs-forsøgsafdeling i form af eksempelvis grubningsforsøg, jordbehandlingsforsøg, samt kontinuerlige sprøjteforsøg.

Derfor er maskin-rådgivning vigtigt

Det er vigtigt at have en ordentlig strategi for sine maskiner, ligesom det er vigtigt at have en plan for sin planteavl. Men maskinrådgivning er mere end bare en beregning på, hvad det koster pr. hektar. Når det kommer til maskiner og maskinstrategi, er det ikke noget, der skal tages let på.

Som vores maskinkonsulenter i VKST siger, så er det piece of cake at regne på en enkelt maskine. Men det handler jo om et samspil mellem maskinkapacitet og arbejdskraft til rådighed, sædskifte og forholdene i det hele taget i forhold til, hvor meget man skal nå. At få sammenholdt alle faktorer og finde ud af, hvornår man har tilstrækkelig kapacitet under forskellige forhold – Det vigtigt for hele din virksomhedsdrift. Og det er god maskinrådgivning!

Derfor er maskinrådgivning vigtig

Få seneste nyt om maskiner hver uge

Vores maskinkonsulenter er opdateret på alt nyt om maskiner og skriver artikler med gode råd og faglige input til maskiner og maskinstrategi hver uge. På Planteavlsnyt.dk kan du få de faglige input fra maskinkonsulenterne, der bl.a. handler om dyssevalg og sprøjteteknik, bremseregler og vægtgrænser og almindelig maskinstrategi og -kapacitet.

Læs mere om Planteavlsnyt her, eller kontakt en af vores maskinkonsulenter, hvis du vil vide mere.

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Seneste nyt

Læs alle vores seneste nyheder om maskiner her:

Maskinrådgivning

12. marts 2024

Du skal have styr på det minimale dæktryk – også med VF-dæk

Natur og miljø

27. juni 2023

Ny pulje åbner: Tilskud til miljø- og klimateknologi

Maskinrådgivning

21. februar 2023

Nye maskiner er steget med 30-50% siden 2020 – kan dit markbrug betale de stigende maskinomkostninger?

Maskinrådgivning

9. juni 2021

For mange landbrugsvogne overholder ikke loven: Få en bremsetest

Maskinrådgivning

20. maj 2021

Ny regel: 116% afskrivning på nye maskiner

Maskinrådgivning

26. marts 2021

Dine maskiner og marker er ved at være klar til foråret – er de forsikret?