skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Maskinrådgivning fra VKST | Rigtige maskinkonulenter

Professionel maskinrådgivning til landbruget

Hos VKST tilbyder vi dig som landmand en professionel og uvildig maskinrådgivning.

Vores maskinkonsulenter rådgiver i bl.a. indkøb, maskinteknik, benchmarking, maskinøkonomi og maskinstrategi. Vi tager naturligvis altid udgangspunkt i lige præcis din bedrift og din maskinstrategi, så du er sikret den bedste maskinrådgivning.

Rådgivning af rigtige maskinkonsulenter

Hos VKST tillader vi os at sige, at vi har ”rigtige” maskinkonsulenter ansat. Det skal forstås på den måde, at vores maskinkonsulenter udelukkende arbejder med maskinrådgivning – og ikke andet. Hver eneste dag. Maskinrådgivning er spidskompetencen, og vores rådgivning bygger derfor på landets længste erfaring, bedste statistik, unikke benchmark-tal og en konstant overvågning af prisudviklingen på markedet.

Kerneydelser inden for maskinrådgivning

Nedenfor kan du læse mere om vores kerneydelser inden for maskinrådgivning, og hvad vi kan hjælpe dig med, ved at klikke på boksene:

Bliv ringet op og hør mere om vores maskinrådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores maskinkonsulenter:

  Dit navn
  Dit telefonnummer

  Vi tager udgangspunkt i din bedrift

  Når vi kommer ud til dig, får vi en snak om lige præcis din bedrift og din maskinstrategi, hvor vores maskinrådgivning naturligvis tager udgangspunkt i dine behov.

  Vi kan gennemgå din maskinpark, eller blot tage en lille snak om valg af såmaskine eller dit næste maskinindkøb. Vi tager en snak om dine behov. Har du tilstrækkelig høstkapacitet? Har du de maskiner, der matcher dine behov? Handler du til de rigtige priser? Hvor dyr en sprøjte skal du købe i forhold til forventningen til krav?

  De spørgsmål kan vi hjælpe dig med at svare på!

  Vi har vores egne maskinforsøg

  Vores mangeårige erfaring som maskinkonsulent er din sikkerhed for en professionel og uvildig maskinrådgivning. Vores betragtninger bygger dels på tal, vi har fra maskinbasen, men også fra de forsøg, vi har, som underbygger mange af vores kapacitetsbetragtninger. Vi udfører egne teknikforsøg i landets største landbrugs-forsøgsafdeling i form af eksempelvis grubningsforsøg, jordbehandlingsforsøg, samt kontinuerlige sprøjteforsøg.

  De forsøg er med til at give os den faktuelle viden, der skal til for at kunne udføre en god og professionel rådgivning til dig og dit landbrug.

  Maskinkonsulenter i maskinhuset

  Derfor er maskinrådgivning vigtigt

  Det er vigtigt at have en ordentlig strategi for sine maskiner, ligesom det er vigtigt at have en plan for sin planteavl. Men maskinrådgivning er mere end bare en beregning på, hvad det koster pr. hektar.

  Når det kommer til maskiner og maskinstrategi, er det ikke noget, der skal tages let på.

  Som vores maskinkonsulenter i VKST siger, så er det piece of cake at regne på en enkelt maskine. Men det handler jo om et samspil mellem maskinkapacitet og arbejdskraft til rådighed, sædskifte og forholdene i det hele taget i forhold til, hvor meget man skal nå. At få sammenholdt alle faktorer og finde ud af, hvornår man har tilstrækkelig kapacitet under forskellige forhold – Det vigtigt for hele din virksomhedsdrift. Og det er god maskinrådgivning!

  Nyt om maskiner hver uge

  Vores maskinkonsulenter er opdateret på alt nyt om maskiner og skriver artikler med gode råd og faglige input til maskiner og maskinstrategi hver uge. På Planteavlsnyt.dk kan du få de faglige input fra maskinkonsulenterne, der bl.a. handler om dyssevalg og sprøjteteknik, bremseregler og vægtgrænser og almindelig maskinstrategi og -kapacitet. Læs mere om Planteavlsnyt her, eller kontakt en af vores maskinkonsulenter, hvis du vil vide mere.

  Find Din Maskinkonsulent I VKST Her

  Find din maskinkonsulent i VKST her

  Se listen over medarbejdere i VKST Planteavl her, hvor du finder vores to maskinkonsulenter på listen.

  Kontakt VKST

  Kontakt VKST

  Du er velkommen til at kontakte VKST, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og rådgivning. Kontakt os her.

  Maskinrådgivning til Landbrug
  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV