Ejendomshandel

Rådgivning til køb og salg af landbrugsejendom

Hos VKST får du uvildig rådgivning ved køb og salg af landbrugsejendom. Vi sikrer dine rettigheder og gennemgår alle dokumenter, så du undgår ubehagelige overraskelser. Uanset om det drejer sig om køb og salg af landbrug, villa, sommerhus eller ejerlejlighed, kan vi hjælpe dig og sikre et professionelt forløb.

Når du benytter en rådgiver fra VKST i forbindelse med ejendomshandel kan du drage mange fordele. Vi sidder et erfarent team, der har ejendomshandel som spidskompetence, og vi har stort kendskab til landbrugsejendomme og alt, hvad der hører med. Vores mangeårige erfaring kommer dig som kunde til gode ved, at du trygt kan overlade alt til os, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Kerneydelser inden for ejendomshandel

Nedenfor kan du læse mere om vores kerneydelser inden for ejendomshandel ved at klikke på boksene:

Find din ejendomsrådgiver her

Herunder finder du dem der kan hjælpe inden for ejendomshandel

VKST er eksperter i køb og salg af landbrugesejendom

Tværfaglig rådgivning

Vi er et specialiseret rådgivningshus med stærk fokus på køb og salg af landbrugsejendomme, og I VKST arbejder vi tæt sammen i alle afdelinger. Det betyder, at du er sikret den bedste hjælp, hvis du skal købe eller sælge landbrug.

Vi har et indgående kendskab til landbrugets forhold og ejendomsmarkedet for landbrug. Vi har eksperter, der kan lave ejendomsavance-beregning ved salg, og planteavlskonsulenter, der kan hjælpe, når der skal overdrages rettigheder. Og vores økonomikonsulenter hjælper i forbindelse med det økonomiske aspekt ved et salg.

Alle opgaver inden for ejendomshandel

Vi lægger stor vægt på, at al rådgivning foregår i øjenhøjde med vores kunder. Derfor yder vi også rådgivning med individuelle løsninger, som tager hensyn til både de praktiske og juridiske aspekter – men altid med dig og din virksomhed i fokus.

Vi har stor erfaring, når der skal tinglyses skøder i forbindelse med køb og salg af landbrugsejendom, arealoverførsel af jord eller oprettelse af en landbrugsejendom uden beboelse. Vi repræsenterer dig enten som køber eller sælger, og handles der uden mægler, hvor to parter har fundet hinanden, klarer vi naturligvis også skærene ved det salg.

VKSt hjælper med alle opgaver inden for køb og salg af landbrugsejendom

Vi har mange kompetencer i VKST, og vi bruger hinanden flittigt. Det betyder, at ejendomsrådgivere arbejder tæt sammen med blandt andre skatterådgivere, økonomirådgivere, bygningskonsulenter og planteavlskonsulenter

Karl-Åge Hornshøj Poulsen / Ejendomsrådgiver i VKST

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Seneste nyt

Læs alle vores seneste nyheder om ejendomme og byggeri

Skat

4. september 2023

Har du solgt din ejendom? Bestil ejendomsavance inden 1. oktober og få 20% i rabat

Jura

2. juni 2023

Ny ejendomsvurdering: nu kommer afgørelserne – det skal du overveje

Ejendom & Byggeri

11. maj 2023

Nyt fra Miljøstyrelsen: planteavlere må alligevel gerne bruge tidligere gyllebeholder til vand fra vaske- og fyldepladsen

Jura

2. maj 2023

Q & A: Spørgsmål og svar om de skattemæssige konsekvenser af den nye ejendomsvurdering

Jura

17. april 2023

Q & A: De mest stillede spørgsmål og svar om den nye ejendomsvurdering

Jura

4. april 2023

Nye ejendomskategorier: Tjek din e-Boks – kan koste flere tusind kroner

Bliv ringet op og hør mere om køb og salg af landbrugsejendom

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores rådgivere: