skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Køb og salg af landbrugsejendom

Hos VKST får du uvildig rådgivning ved køb og salg af landbrugsejendom. Vi sikrer dine rettigheder og gennemgår alle dokumenter, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Uanset om det drejer sig om køb og salg af landbrug, villa, sommerhus eller ejerlejlighed, kan vi hjælpe dig og sikre et professionelt forløb.

Erfarent team af ejendomseksperter

Når du benytter en rådgiver fra VKST i forbindelse med ejendomshandel kan du drage mange fordele. Vi sidder et erfarent team, der har ejendomshandel som spidskompetence, og vi har stort kendskab til landbrugsejendomme og alt, hvad der hører med. Vores mangeårige erfaring kommer dig som kunde til gode ved, at du trygt kan overlade alt til os, så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Kerneydelser inden for ejendomshandel

Nedenfor kan du se vores kerneydelser inden for rådgivning med køb og salg af landbrugsejendom:

Bliv ringet op af en konsulent og hør mere om vores rådgivning inden for køb og salg af landbrugsejendom

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores konsulenter:

  Dit navn
  Dit telefonnummer
  Dit postnummer

  Tværfaglig rådgivning

  Vi er et specialiseret rådgivningshus med stærk fokus på køb og salg af landbrugsejendomme, og I VKST arbejder vi tæt sammen i alle afdelinger. Det betyder, at du er sikret den bedste hjælp, hvis du skal købe eller sælge landbrug.

  Vi har et indgående kendskab til landbrugets forhold og ejendoms-markedet for landbrug. Vi har eksperter, der kan lave ejendomsavance-beregning ved salg, og planteavlskonsulenter, der kan hjælpe, når der skal overdrages rettigheder. Og vores økonomikonsulenter hjælper i forbindelse med det økonomiske aspekt ved et salg.

  Alle opgaver inden for ejendomshandel

  Vi lægger stor vægt på, at al rådgivning foregår i øjenhøjde med vores kunder. Derfor yder vi også rådgivning med individuelle løsninger, som tager hensyn til både de praktiske og juridiske aspekter – men altid med dig og din virksomhed  i fokus.

  Vi har stor erfaring, når der skal tinglyses skøder i forbindelse med køb af ejendom, arealoverførsel af jord eller oprettelse af en landbrugsejendom uden beboelse. Vi repræsenterer dig enten som køber eller sælger, og handles der uden mægler, hvor to parter har fundet hinanden, klarer vi naturligvis også skærene ved det salg.

  Find Din Ejendomsekspert Her

  Find din ejendomsekspert her

  Se listen over ejendoms-medarbejdere, og find en din konsulent ved at klikke her.

  Kontakt VKST

  Kontakt VKST

  Du er velkommen til at kontakte VKST, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp og rådgivning. Kontakt os her.

  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV