Ejer- og generationsskifte

Uanset om du skal foretage et ejer- eller generationsskifte i landbruget eller sælge din ejendom og virksomhed til naboen, børnene eller en tredje part, så kræver det grundig forberedelse, så alle muligheder og forhindringer bliver afdækket.

Hos VKST er vi eksperter inden for generations- og ejerskifte i landbruget, og vi ser på helheden af din bedrift og hjælper dig sikkert gennem hele forløbet.

Kontakt os på telefon 7027 9000 for yderligere information om ejerskifte og generationsskifte, eller hvis du allerede nu går med tanker om at give virksomheden videre i familien i fremtiden.

Et generationsskifte kræver grundig forberedelse

Planlægning af generationsskifte landbrug

Et ejer- og generationsskifte er for resten af livet, og det er nogle vigtige beslutninger, der skal træffes, og dit liv bliver forandret. Det er en lang og svær forandringsproces, og derfor er det også vigtigt, at tankerne og processen begynder allerede mange år før selve overdragelsen.

Det er en svær proces, og hos VKST oplever vi ofte, at beslutningen om et generationsskifte og ejerskifte udskydes til et tidspunkt, hvor enten alder eller helbred gør processen mere tung og besværlig.

Jo hurtigere, du kan komme i gang med generationsskiftet, jo bedre, så du kan nå at tage stilling til alle spørgsmål om økonomi, skat, ejerform, kontrakter, juridiske forhold, pension og meget mere.

Generations- og ejerskifteskifte i landbruget:
Sådan hjælper vi dig

Et generationsskifte og et ejerskifte i landbruget dækker over mange forskellige processer i virksomheden med komplekse problemstillinger, som kræver, at man tænker hele vejen rundt.

Der dukker mange spørgsmål, overvejelser og udfordringer op undervejs, som man skal forholde sig til, og ikke to generationsskifter er ens.

Hos VKST finder du et bredt udvalg af eksperter med mange forskellige kompetencer og faglig baggrund og mange års erfaring i generationsskifte inden for landbruget.

Vi hjælper dig sikkert og trygt igennem skiftet uanset, hvor i forløbet du og din familie er.

Kontakt gerne Hanna Lindhardt på telefon 5786 5304 eller Mie Nøhr Andersen på telefon 2366 9998, hvis du ønsker hjælp til et ejer- eller generationsskifte.

Læs også: 3 kendetegn for det succesfulde generationsskifte
Læs også: Generationsskifte kræver også denne overvejelse. Har du tænkt på den?
Læs også: Sådan planlægger du det gode generations- og ejerskifte

“Uden VKST havde det ikke været nemt”

Far og søn, Henning og Andreas Nielsen, fra Hyllinge har kørt generaationsskifte over et par år, og har haft stor glæde af at bruge VKST som deres rådgiver gennem hele forløbet.

– Vi er gode til at lave det fysiske arbejde, men alt papir- og administrativt arbejde, det er vi ikke så gode til, så det er gode penge at give ud, både så man får gjort det på den rigtige måde, og så det bliver planlagt til punkt og prikke. Hvis ikke vi havde haft nogle professionelle folk til at styre det, så havde det ikke været sjovt, siger Henning Nielsen

– Og med VKST får vi det hele i det samme hus. Alle konsulenter og rådgivere har samarbejdet om vores sag, og vi har brugt både byggerådgivningen, regnskab, skatterådgivere, ejendomshandel, ansøgninger og tilksud m.m., og alle konsulenter har koordineret uden, vi har været indblandet, siger sønnen Andreas.

Et generationsskifte kræver grundig forberedelse - VKST hjælper dig

Læs også om

Få uvildig rådgivning ved køb og salg af landbrugsejendom, og få hjælp til tinglysning, arealoverførsel af jord, skøde, ejendomsavancebergning og meget mere.

Hanna Lindhardt

Mie Nøhr Andersen