Avanceberegning

Overvejer du at sælge din ejendom, men mangler overblik over, hvor meget du har tilbage, når der er betalt skat af salget? Lad os lave en avanceberegning, så du ved, hvad du skal betale i skat i forbindelse med et salg eller generationsskifte.

Ønsker du også at få overblik over din økonomi og muligheder i forbindelse med et salg, så bestil en gratis vurdering af dit hus og en ejendomsavanceberegning nu – så er du kommet bedst muligt i gang.

Kontakt gerne vores specialist i avanceberegning Anette Østerby Jensen på telefon 2046 9317, hvis du har brug for hjælp eller ønsker en beregning.

Få overblik over din økonomi inden et salg med avanceberegning

Avanceberegning: Hvad er der råd til, når du har solgt din ejendom?

Måske er du én af de mange, der har brugt ejendommen som pensionsopsparing og regner med at leve af overskuddet efter salget. Men hvad er der egentlig råd til?

Det kan en avanceberegning fra VKST hjælpe dig med at finde ud af.

Det får du med en avanceberegning:

  • Komplet beregning af din fortjeneste og din skat ud fra en anslået salgspris
  • Overblik over din økonomi efter et salg
  • Muligheder for at optimere din skat i forbindelse med et salg
  • Et møde uden beregning, hvor vi drøfter resultatet og dine muligheder

Uanset hvornår du sælger, skal der laves en avanceskatteberegning. Hvis du får den lavet allerede nu, er du på forkant med situationen, og har overblik over din økonomi efter salget. Når du har solgt ejendommen, skal avanceberegningen blot opdateres.

“Det er vigtigt at vide, hvad vi kan leve for”

En beregning af ejendomsavancen gav landmand Jørgen Rasmussen overblik over tilværelsen som pensionist.

Han og hustruen går nemlig med overvejelser om at sælge ejendommen, der har været rammen om familiens liv gennem flere årtier.

– Det er jo rigtig, rigtig vigtigt at vide, hvad vi skal leve for, når vi ikke har forpagtningsindtægten mere, siger Jørgen Rasmussen fra Vestsjælland.

Læs hele artiklen her.

Det er den bedste form for rådgivning, man kan få. Blandt andet på grund af den sparring har jeg i dag en meget bedre likviditet, jeg har ingen kassekredit og ingen banklån.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Undgå ubehagelige overraskelser

Hvis du har ejet din landbrugsejendom i mange år, vil der sandsynligvis være en væsentlig forskel på den pris du købte ejendommen til og den pris, som du kan sælge din ejendom til i dag. Fortjenesten kaldes avancen – og den skal du betale skat af.

Har du et almindeligt skatteregnskab, er din beskatning ved et salg ikke beregnet. Men det kan være en god ide at få lavet avanceberegningen, fordi den giver dig overblik over, hvor meget du skal betale i skat, når du har solgt din ejendom.

I mange tilfælde kan der nemlig være tale om ret store beløb, som du skal betale skat af, og det kan derfor have stor betydning for, hvilket beløb du kan købe en ny bolig for.

Læs også om

Hvis du vil tjene flere penge, og gøre dig og din virksomhed mere attraktiv over for banken, er der ingen vej uden om: Du skal ned i substansen og forholde dig til din økonomi og de rigtige nøgletal. Og det er hverken kompliceret eller tager lang tid, men det sætter skub i dine muligheder i fremtiden. Prøv 3-trinsraketten.

Lis Nørfelt Dahl

Rasmus Dybdahl Høgsted