eOverblik er din digitale ledelsesrapport

eOverblik er til dig, der gerne vil:

  • se din bedrifts performance på de vigtigste nøgletal inden for produktion og økonomi
  • have en overskuelig resultatopfølgning på månedsbasis eller kvartalvis
  • kunne dykke ned i dine data – helt ned til det enkelte bilag
  • have et overblik over produktion og økonomi på tværs af steder og driftsgrene

Strategiske målsætninger

Med eOverblikket får du en unik mulighed for databaseret sparring med din rådgiver, så I sammen kan sikre den bedst mulige fremtid for din virksomhed. Du får et tydeligt overblik over alle dine opnåede resultater, som du kan bruge til at se fremad og lave en handlingsorienteret strategi ved at kombinere dine erfaringer med nøgletallene for bedriften.

Intern benchmarking

Men eOverblik er også meget mere. Du har ikke kun mulighed for at sammenholde dine tal. Du kan også gå i dybden med dem – helt ned på kontoniveau og til de enkelte bilag og posteringer. Har du flere bedrifter, kan du kigge på tværs af dine produktionssteder og driftsgrene, så du kan tage den økonomiske puls på de enkelte dele af din virksomhed. Og så kan du benchmarke dine steder op mod hinanden og se, hvordan de performer.

Kører din produktion på skinner?

Indsigt i og overblik over bedriftens økonomi er vigtigt for dig som beslutningstager. Kører din produktion kører på skinner, eller er der behov for ændringer? Det finder du hurtigt ud af med eOverblik.

Her finder du de mest relevante produktionsdata, som fortæller dig om den aktuelle status og om den fremtidige produktion. Det kan eksempelvis være data vedrørende foderforbrug, opnåede salgspriser, leverede kg. EKM eller antal solgte smågrise. Også fremstillingspriser på dine primære produkter er inkluderet i dataen i eOverblikket – naturligvis tilpasset din bedrifts specifikke driftsgrene.

Læs også om

Med InterCount som den nye digitale platform er alt samlet ét sted, og det er blevet nemmere end nogensinde at styre din virksomheds økonomi. Med InterCount er alle dine økonomifunktioner nemlig bag ét login, så du ikke skal logge ind og ud af flere systemer.

Steen Larsen

Arne Larsen