Forretningsudvikling

Der er flere måder, hvorpå du kan styrke din virksomhed med professionel ledelse og strategi- og handlingsplaner og dermed skabe værdi for din bedrift.

Men hos VKST tilbyder vi også rådgivning og sparring inden for alt andet i forbindelse med strategi, ledelse og forretningsudvikling i din virksomhed.

Du kan læse meget mere her på siden, eller kontakte virksomhedsrådgiver Casper Elkjær Christensen på telefon 4042 1611 eller økonomi- og virksomhedsrådgiver Lars Falster på telefon 2482 6147, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med at forretningsudvikle din virksomhed.

Styrk din virksomhed med tiltag i forretningsudvikling

Forøg værditilvæksten med lokale fødevarer

Et eksempel på at forretningsudvikle din virksomhed, kan være muligheden for at øge indtjeningen ved at producere lokale fødevarer.

Vi hjælper dig med alt fra afdækning af mulighederne for din virksomhed til valg af afsætningskanaler og beregning af fremstillingspris.

VKST har et bredt netværk af både producenter og aftagere, som vi gerne deler med dig.

Inspirationspakke til fødevareproduktion

Hos VKST kan vi tilbyde en inspirationspakke til fødevareproduktion, der er målrettet udviklingen af din produktion. Her får du et skræddersyt forløb med en rådgiver, der hjælper dig med sparring og et idékatalog.

Kontakt økonomirådgiver Casper Elkjær Christensen på telefon 4042 1611 og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang som lokal fødevareproducent eller give din eksisterende produktion et løft.

Få et professionelt set up med gårdråd eller bestyrelse

Professionel sparring til din virksomhed kræver et professionelt set up og her er gårdråd eller en bestyrelse en rigtig god ide.

Vi sammensætter gårdrådet eller bestyrelsen ud fra de langsigtede udfordringer, du har og gerne vil have sparring til at løse.

Kontakt økonomi- og virksomhedsrådgiver Lars Falster på telefon 2482 6147 og hør mere om, hvordan en professionel bestyrelse kan skabe værdi for din virksomhed.

Læs også om

Få et overblik over virksomhedens stærke og svage sider og find ud af, hvad det reelle overskud er til dig selv, hvilke driftsgrene der bør optimeres, og om du har råd til at fortsætte på samme måde i fremtiden, samt hvor det er muligt at øge indtjeningen.

Casper Elkjær Christensen

Lars Falster