skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000

Der er flere måder, hvorpå du kan styrke din virksomhed med professionel ledelse og strategi- og handlingsplaner og dermed skabe værdi for din bedrift. Men hos VKST tilbyder vi også rådgivning og sparring inden for alt andet i forbindelse med strategi, ledelse og forretningsudvikling i din virksomhed.

Forøg værditilvæksten med lokale fødevarer

Der er eksempelvis mulighed for at øge indtjeningen ved at producere lokale fødevarer. Vi hjælper dig med alt fra afdækning af mulighederne for din virksomhed til valg af afsætningskanaler og beregning af fremstillingspris.

VKST har et bredt netværk af både producenter og aftagere, som vi gerne deler med dig.

Kontakt virksomhedsrådgiver Bente Poulsen og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig i gang som lokal fødevareproducent eller give din eksisterende produktion et løft.

Få et professionelt set up med gårdråd eller bestyrelse

Professionel sparring til din virksomhed kræver et professionelt set up og her er gårdråd eller en bestyrelse en rigtig god ide. Vi sammensætter gårdrådet eller bestyrelsen ud fra de langsigtede udfordringer, du har og gerne vil have sparring til at løse.

Kontakt virksomhedsrådgiver Bente Poulsen og hør mere om, hvordan en professionel bestyrelse kan skabe værdi for din virksomhed.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV