skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Regnskab til landbrug
Hos VKST tilbyder vi udarbejdelse af moms- og skatteregnskab og indberetning af tallene til SKAT. Vi ved, at man arbejder bedst med det, man er god til. Og derfor vil vi gerne tage os af dit regnskab, så du kan bruge tiden til det, du er bedst til.

I regnskab kan vi hjælpe dig med:

  • Dit skatteregnskab
  • Indberetning af moms
  • Indberetning til offentlige myndigheder
  • Udarbejdelse af budgetopfølgning til brug over for f.eks. banken
  •  A-skat, AMBI, feriepenge og ATP m.m.
  • Udarbejdelse af kvartals- og halvårsopgørelse i forbindelse med regnskabet

Når du får regnskabet ordnet hos VKST, klarer vi kontorarbejdet, så du kan bruge din tid på det, du er god til. Vores assistenter kan også komme ud til dig og løse de administrative opgaver, så får du orden i dit bogholderi, lavet indberetninger til tiden og et ryddet skrivebord.

Få en optimal skatteindbetaling

Du får et skatteregnskab, hvor alle dine fradragsmuligheder er undersøgt og udnyttet fuldt ud.

Vi sikrer, at muligheder i virksomhedsskatteordningen er anvendt bedst muligt, og vi rådgiver om, hvordan du kan disponere mest optimalt i forhold til din virksomhed.

Vores erfarne medarbejdere forstår at bruge deres viden til at optimere din økonomi bedst muligt. Med et regnskab fra VKST, får du derfor også altid et overblik over, hvordan du skal disponere og optimere din virksomheds økonomi.

Optimer din økonomi med en årsrapport

Årsrapporten er for dig, der ønsker at få et optimalt overblik over din virksomheds økonomi. Det er vores erfaring, at årsrapporten skaber tryghed og bliver taget rigtig god imod hos dine finansielle samarbejdspartnere.

Læs mere om årsrapporten på vores hjemmeside her.

Det digitale regnskab

Et digitalt regnskab er nemt og hurtigt og giver dig et samlet overblik. Du kan vælge at digitalisere dit regnskab alt efter dit behov.

Med Summax kan du fx. med ganske få klik håndtere dit regnskab og dine bilag: modtage, betale, kontere og arkivere – alt efter dit behov. Det gør din tid på kontoret kortere, så kan du bruge tiden på andre ting.

Læs mere om Summax her.

eOverblik er din digitale ledelsesrapport, som giver dig overblik over din virksomhed på tværs af produktion og økonomi. Med ét klik får du dermed overblik over de økonomiske og produktionsmæssige resultater for hele din virksomhed.

Læs mere om eOverblik her.

Back To Top
TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV