Rådgivning i foder til grise

Foderet er ikke bare afgørende for tilvækst og sundhed.

Det er vores erfaring, at der også er mange penge at spare ved at kigge foderforbrug- og sammensætning efter i sømmene, da foder til grise er den største omkostning i griseproduktionen.

Hos VKST tilbyder vi derfor professionel rådgivning i foder til grise, så du er sikret, at foderet bliver sammensat, så det dækker grisenes behov samtidig med, at du bliver sikret et optimalt dækningsbidrag.

Du er velkommen til at kontakte din griserådgiver i VKST, hvis du ønsker rådgivning i foder til grise eller vejledning i, hvordan du sikrer en økonomisk, optimal fodring.

Foder er grundlaget for en optimal griseproduktion

Vi arbejder med alle aspekter af foder til grise

Vores griserådgivere har mange års erfaring i grisefoder, fodringsproblematikker og fodringsoptimering. Den erfaring bruger vi til at hjælpe dig, når du skal vælge det rigtige foder til din bee grise og besætning, eller når du ønsker at tage skridtet mod bedre produktionsresultater.

Derfor kommer vi også hele vejen rundt og kan hjælpe dig med bl.a.:

Vi tager udgangspunkt i din besætning

Uanset dyregruppe og vækststadie, kan vi hjælpe dig med grisefoder og rådgivning i foder til grise. Vi tager naturligvis altid udgangspunkt i din besætning og ser på dine muligheder og begrænsninger i stalden, og vores foderrådgivning til grise er altid baseret på den seneste nye viden om fodring af grise.

Med vores store bagland i VKST-huset har vi også en unik mulighed for at hente andre, stærke eksperter ind, hvis vi – i samarbejde med dig – vurderer, at der er behov for en anden type rådgivning for at optimere din produktion og skabe en bedre bundlinje.

Kontakt os i dag rådgivning i foder til grise

Du er mere end velkommen til at kontakte en af vores griserådgivere, hvis du ønsker at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe dig med rådgivning i foder til grise i din besætning.

Kontakt gerne Rikke Holm Espersen på telefon 6155 5649 eller Kim Kofoed på telefon 3051 6113.

VKST rådgiver i grisefoder og hjælper med foder til grise, så du opnår en bedre produktion

Læs også om

Med en rådgivningspakke fra VKST får du et planlagt rådgivningsforløb til en fast pris.
Forløbet tager udgangspunkt i de konkrete udfordringer i stalden og hjælper dig med at skabe resultater med en målrettet indsats.

Kim Kofoed

Rikke Holm Espersen