BiodiversitetsTjek

Går du med tanker om at højne biodiversiteten på din ejendom, men ved du ikke, hvor du skal starte, så er et BiodiversitetsTjek en god start.

Et BiodiversitetsTjek går i al sin enkelhed ud på, at en af vores naturkonsulenter kommer ud til et kort møde hos dig på din ejendom og tager en snak med dig om dine tanker og overvejelser inden for biodiversitet og naturpleje, og du får en indledende strategisnak om mulighederne på din ejendom.

Du kan læse mere her på siden om, hvad tjekket indeholder, og du kan kontakte naturkonsulent Mikael Kirkhoff Samsøe på telefon 2146 7458, hvis du ønsker at bestille et tjek.

Book et møde til en snak om mulighederne på din ejendom

Få sparring på og hjælp til konkrete tiltag

Med et biodiversitetsTjek får du et overblik over, om du har behov for et NaturTjek med konkrete planer for naturtiltag og biodiversitet på din ejendom, eller om du blot har brug for lidt sparring til konkrete tiltag, du allerede har i tankerne.

Vi får en snak om mulighederne på din ejendom, og om hvad der skal til for at du kan komme i mål med dine tanker og ideer.

Et BiodiversitetsTjek koster kun 2.500 kr (ex. kørsel). Du kan læse mere specifikt om, hvad besøget indeholder længere nede på siden.


Book BiodiversitetsTjek simpelt og nemt

Du kan nemt og simpelt booke et BiodiversitetsTjek på siden her, så ringer en af vores naturkonsulenter dig op hurtigst muligt og får aftalt et møde i kalenderen.

Du kan også ringe direkte til naturkonsulent Mikael Kirkhoff Samsøe og booke et møde. Ring til ham på telefon 2146 7458.

Udfyld formularen, og bliv ringet op:

Pris på BiodiversitetsTjek – book nu

ESG og afrapportering generelt er jo fremtiden. Det er vores license to produce. Forbrugerne og aftagerne efterspørger jo dokumentationen til at vise deres footprint. Og det skal vi give dem.

ESG / Preben Bjerregaard / Ellesgaard / Svaneke

Det er den bedste form for rådgivning, man kan få. Blandt andet på grund af den sparring har jeg i dag en meget bedre likviditet, jeg har ingen kassekredit og ingen banklån.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Du brygger kaffen – vi gi’r koppen

Der er kun gode grunde til at booke BiodiversitetsTjek, så gør det nu – det er nemt og lige til!

Bestil et møde nu via formularen foroven, så tager vi koppen med, hvis du brygger kaffen. Så kan vi få en god snak over en kop kaffe på din ejendom.

OBS! VKST tilbyder naturrådgivning i hele landet. BiodiversitetsTjek kan bookes af alle, der har behov for det – uanset om det er på Bornholm, Lolland, Møn, Fyn, Sjælland eller et andet sted.

Vil du opgradere til den store pakke – så bestil et NaturTjek

Et Biodiversitetstjek er til dig, der ønsker en indledende snak og gode råd til at højne biodiversiteten på dine arealer. Måske har du allerede selv nogle ideer, som du ønsker sparring på.

Men ønsker du i stedet den fulde pakke, så skal du hellere booke et NaturTjek. Med et NaturTjek får du en forudgående screening af dine arealer, et besøg inkl. markvandring, en udførlig og skriftlig plan inkl. oversigtskort, billeder og specifik beskrivelse af naturværdierne på dine arealer og meget mere. Du kan læse mere om vores NaturTjek her.

Vi hjælper dig med at skabe et perfekt samspil mellem landbrug og natur med fokus på biodiversitet

Læs også om

Vi hjælper også med ansøgning om tilskud til græsning. Vores naturkonsulenter har i mange år hjulpet vores kunder med naturpleje, både i form af naturplejerådgivning, rådgivning om regler samt hjælp til ansøgninger til at søge diverse tilskud.

Mikael Kirkhoff Samsøe

Tina Hovmand

Rikke Bjørn Heinfelt