skip to Main Content
Ring til os på tlf. 7027 9000
Maskinkaffe med maskinkonsulenterne

Havde du tilstrækkelig kapacitet i høsten? Hvad er planen for foråret – Har du sådage nok? Har du overblikket over dine maskinomkostninger? Får du den rigtige pris på den nye traktor? Er der åbenlyse flaskehalse rent kapacitetsmæssigt? Hvor skal du tjene pengene i din planteavl?

Få svarene ved at booke mødet “Maskinkaffe” med VKST’ maskinkonsulenter!

VKST Maskinrådgivning tilbyder nu “Maskinkaffe”. Det går i al sin simpelhed ud på, at vi kommer ud til et kort møde hos dig og tager en tur rundt i maskinhallen og tager en snak med dig om din maskinstrategi, dine tanker og overvejelser om kommende maskininvesteringer og om din generelle maskinkapacitet og de udfordringer, det giver dig.

Det får du med Maskinkaffe:

 • 1,5 times møde med en maskinkonsulent (excl. transport)
 • En gennemgang af maskinparken
 • En indledende strategisnak – Hvad er planerne egentlig for fremtiden?
 • Et overblik og sparring på konkrete investeringer
 • Telefonisk opfølgning
 • To landmandskopper fra VKST
 • Pris: 2.500 kr. ex moms (inkl. kørsel)

Med et Maskinkaffe-møde får du et overblik over, om du egentlig har behov for en maskinanalyse, eller om du har brug for sparring til nogle konkrete investeringer.

Vi får en snak om lige præcis din maskinstrategi på din bedrift og en snak om, hvor du skal hen fremadrettet, og om der er nogle ting, der skal ændres i forhold til næste sæson.

OBS! VKST tilbyder maskinrådgivning i hele landet. Maskinkaffe kan bookes af alle, der har behov for det – uanset om det er på Bornholm, Lolland, Møn, Fyn, Sjælland eller et andet sted.

Bestil Maskinkaffe – enkelt og nemt

Der er kun gode grunde til at booke Maskinkaffe, så gør det nu – det er nemt og lige til! Udfyld formularen herunder med dit navn og dit telefonnummer, så ringer en af vores maskinkonsulenter til dig hurtigst muligt og får aftalt et møde i kalenderen. Du kan også ringe direkte til enten Christian Rabølle, tlf. 5148 9084, eller Søren Geert Jørgensen, tlf. 2492 3332, og booke et møde.

  Dit navn

  Dit telefonnummer

  Hvorfor skal du booke Maskinkaffe lige nu – Kan det ikke vente?

  Det korte svar er egentlig nej, du bør ikke vente. Maskinstrategien er et samspil imellem maskinkapacitet og arbejdskraft til rådighed, sædskifte, forholdene i det hele taget og hvor meget du skal nå. Derfor er det vigtigt at tænke sig godt om nu. Inden du skal investere, og inden beslutningerne skal tages.

  Og det er netop nu, mange af beslutningerne skal tages. Og det er nu, du kan huske, hvordan det var i høst. Havde du høstdage nok? Havde du en halv traktor for lidt? Kneb det med mandskabet?

  Det er nu, den indledende snak skal tages, hvor vi sammen skal kigge på, hvad der skal ændres i forhold til næste sæson. Det er meget sværere, når vi står på tærsklen til den nye sæson, at huske, hvad der skete sidste år. Men nu har du det frisk i erindringen og kan huske det hele, og derfor skal vi dykke ned i de aktuelle problemer nu.

  Du brygger kaffen – vi gi’r koppen

  Bestil et møde nu, så tager vi koppen med, hvis du brygger kaffen. Så kan vi få en god snak over en kop kaffe i maskinhallen – det er det, vi kalder Maskinkaffe…

  Maskinkaffe | Book et møde nu
  Back To Top
  TILMELD DIG VKST NYHEDSBREV