Book et møde til en snak om din maskinkapacitet

Book maskinkaffe simpelt og nemt

Med et Maskinkaffe-møde får du et overblik over, om du egentlig har behov for en maskinanalyse, eller om du har brug for sparring til nogle konkrete investeringer.

Vi får en snak om lige præcis din maskinstrategi på din bedrift og en snak om, hvor du skal hen fremadrettet, og om der er nogle ting, der skal ændres i forhold til næste sæson.

Udfyld formularen herunder med dit navn og dit telefonnummer, så ringer en af vores maskinkonsulenter til dig hurtigst muligt og får aftalt et møde i kalenderen.

Du kan også ringe direkte til enten Christian Rabølle, tlf. 5148 9084, eller Søren Geert Jørgensen, tlf. 2492 3332, og booke et møde.

Pris på Maskinkaffe – book nu

Jeg foretager ingen investeringer i maskiner uden at have en maskinkonsulent fra VKST med ind over, en maskinkonsulent er guld værd.

Maskinrådgivning / Mogens Feldthusen / Næstved

Jeg har brug for at vide, hvornår jeg er ved at gøre noget forkert, og hvad jeg kan gøre bedre, og det får jeg med den her sparring med VKST.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Maskinkonsulenterne fra VKST er gode til lige at se, om der er fornuft i det, og hvordan regnestykket kommer til at se ud, og om det er en opgave, vi kan tjene penge på at løse selv i stedet for at leje det ind.

Maskinrådgivning / Mogens Feldthusen / Næstved

Du brygger kaffen – vi gi’r koppen

Der er kun gode grunde til at booke Maskinkaffe, så gør det nu – det er nemt og lige til!

Bestil et møde nu via formularen foroven, så tager vi koppen med, hvis du brygger kaffen. Så kan vi få en god snak over en kop kaffe i maskinhallen – det er det, vi kalder Maskinkaffe.

OBS! VKST tilbyder maskinrådgivning i hele landet. Maskinkaffe kan bookes af alle, der har behov for det – uanset om det er på Bornholm, Lolland, Møn, Fyn, Sjælland eller et andet sted.

Skal du i gang med præcisionslandbrug?

Med den rette gennemgang af mark og maskiner kan præcisionslandbrug give en stor besparelse på tværs af indsatsområder. Den største indsats skal du lægge i dine egne daglige rutiner og arbejdsgange. Det er derfor vigtigt at tilpasse sit opstartstidspunkt, så det er optimalt i forhold til sæsonen, og der ikke skal bruges unødig tid og ressourcer, når først afgrøderne gror.

Har du endnu ikke indkøbt de fornødne maskiner, sørger vores maskinkonsulenter for sparring i forbindelse med indkøb af nye maskiner og det korrekte udstyr. Vi kommer på Maskinkaffe-besøg, og tager en snak med dig om, hvad der skal til for at komme i gang med præcisionslandbrug.

Læs også om

Hvad tjener du på din planteavl? Med et DBII Tjek Mark kan du sammenligne din bundlinje med tilsvarende virksomheders og optimere med det samme. Du får konkrete forslag til optimeringsmuligheder på netop din bedrift – til gavn for din samlede økonomi.

Christian Rabølle

Søren Geert-Jørgensen