Planteavlsrådgivning

Vi er specialister i planteavl

Hos VKST Planteavl hjælper vi dig med at træffe de rigtige beslutninger i marken. Vi tilbyder rådgivning og sparring inden for planteavl, hvad enten du har behov for hjælp til markplaner, jordprøver eller benchmarking, eller du har brug for viden inden for eksempelvis reduceret jordbehandling.

Vi tilbyder helhedsorienteret planteavlsrådgivning og sørger for, at alle beslutninger, du tager i samarbejde med din planteavlskonsulent, har fokus på at forbedre dit produktionsresultat og din bundlinje. På den måde er du sikret de bedste rammer for dit daglige arbejde i marken og de bedste resultater i markbruget.

Vores planteavlskonsulenter hjælper dig videre. Find mere information om planteavlsrådgivning fra VKST her på siden.

Find din planteavlsrådgiver her

Herunder finder du dem, der kan hjælpe dig inden for planteavlsrådgivning:

Stort kendskab og den nyeste viden

Vi har et stort team af dygtige planteavlskonsulenter med mange års erfaring inden for landbrug, planteavl og rådgivning. I samarbejde med vores forsøgscenter, VKST Field Trials, sikrer vi, at vores planteavlsrådgivning er baseret på den nyeste viden inden for planteavl. Det er det fundamentale grundlag for præcis og nuanceret rådgivning – og det er det, vi står for i VKST Planteavl.

Din planteavlskonsulent i VKST sørger derfor for, at du altid er på forkant med udviklingen i marken, og at du hele tiden er orienteret om blandt andet den nyeste dyrkningsteknik, skadedyr i afgrøderne, de bedste sorter, den aktuelle lovgivning og ikke mindst det generelle marked i planteavlen.

Bliv opdateret med nyt om planteavl

Vores planteavlskonsulenter er konstant i marken og er derfor altid opdateret på, hvad der sker dag for dag og uge for uge i marken. Vil du også være opdateret? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev – Planteavlsnyt. Her får du planteavlsrådgivning direkte i indbakken, og du bliver opdateret på aktuelt nyt, ligesom du får de seneste tips til strategi og planlægning gennem vækstsæsonen. Læs mere her.

VKST tilbyder og arrangerer løbende arrangementer og kurser inden for plantavl i form af eksempelvis vores markvandringer, planteavlsmøder, maskindemonstrationer, sprøjteopdateringskursus og ADR-kursus, samt vores årsmøder med den nyeste information og viden om planteavl. Du kan se alle vores faglige kurser og arrangementer i vores kalender her.

Min rådgiver er ærlig og lægger ikke fingrene imellem og tør at slå mig i hovedet, når jeg får en skør ide. Men han udfordrer mig også og presser mig dermed i den rigtige retning.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Jeg får hele paletten hos VKST og får både lavet regnskab, bruger planteavls- og maskinrådgivning m.m., og jeg kan ikke være mere tilfreds. Det er en god sparring, der er uundværlig i en travl hverdag.

Rådgivning / Lars Andersen / Enggaarden / Haslev

Det er så lige at få et par andre øjne på, som kommer ganske kort tid efter høst. Og det gør da, at man lige får snakket om nogle andre områder, som vores faste konsulent ellers ikke så tit kommer ind på.

DBII Tjek / Jens Ellegaard / Dalmose

Det er en super god formidling af alt det vigtigste i marken, og fordi det er landsdækkende, så er der altid noget, der passer til min ejendom og mine afgrøder.

Planteavlsnyt / Lars Andersen / Enggaarden / Haslev

Man får øjnene op for, hvor omkostningerne ligger henne med et DBII Tjek. Og går man op i det med liv og sjæl, som jeg gør, så får man det helt nuancerede billede, og det ville jeg ikke undvære i dag.

DBII Tjek / Mogens Feldthusen / Næstved

Med Planteavlsnyt er jeg konstant opdateret på det vigtigste i marken, og det sparrer mig ofte for et opkald til min konsulent, fordi jeg selv hurtigt kan finde svaret i nyhedsbrevet. Det gør det hele meget nemmere.

Planteavlsnyt / Lars Andersen / Enggaarden / Haslev

Seneste nyt

Læs alle vores seneste nyheder inden for planteavl:

Planteavl

8. juli 2024

Har du styr på dit kemilager til efteråret?

Planteavl

27. juni 2024

Hvad tjener du egentlig på din planteavl?

Planteavl

18. juni 2024

Hektarstøtte: OBS! Vær opmærksom på høringsbrev fra Landbrugsstyrelsen midt i sommerferien

Planteavl

21. maj 2024

Husker du sikkerheden ved plantebeskyttelsesmidler? Få fem gode råd her

Planteavl

21. maj 2024

Planteværnsmidler har fået nye afstandskrav til veje, boliger m.m.

Planteavl

6. maj 2024

Kartoffelavl på vej til østdanske marker

Bliv ringet op og hør mere om vores planteavlsrådgivning

Udfyld formularen nedenfor og bliv ringet op af en af vores planteavlskonsulenter: