Forsikringsmægler

Hos VKST samarbejder vi med DLBR Foriskringemæglerne, der sikrer dansk landbrug uvildig og kompetent rådgivning på forsikringsområdet.

Et produktionslandbrugs forsikringer er komplekse, og det kan være svært for dig som landmand selv at overskue, om dækningen er den rigtige, og om præmien er den bedst opnåelige. Det drejer sig om store værdier og mange risici – ikke kun bygninger, maskiner, besætning og afgrøder, men også ansvarsrisici, personale og egen familie. Derfor kan det være vigtigt med en forsikringsmægler.

Forsikringsmægleren tager ansvaret for dine forsikringer og er bindeleddet mellem dig og dit forsikringsselskab.

En forsikringsmægler sikrer dig de rigtige forsikringer

Slip for bøvlet og spar penge

En alvorlig skade eller sygdom kan være en kæmpe trussel mod såvel virksomheden som familien. Derfor kan det være afgørende for hele din families og virksomheds fremtid at have de rigtige forsikringer og være dækket ordentligt ind, hvis uheldet skulle være ude.

Med en forsikringsmægler, der fungerer som landmandens uvildige rådgiver, er du sikker på, at lige præcis dine behov bliver dækket.

Du kan læse mere om DLBR Forsikringemæglerne her.

En forsikringsmægler varetager dine interesser

En mægleraftale betyder, at forsikringsmægleren står for al korrespondance mellem dig og forsikringsselskabet, både når der i starten skal indhentes de mest gunstige tilbud fra forskellige selskaber, og også efterfølgende i forbindelse med en anlæggelse af og opfølgning på eventuel skadessag.

Forsikringsmægleren er arbejder for dig og udøver udelukkende uvildig rådgivning. Det betyder, at de ikke er bundet til et enkelt forsikringsselskab, men kan indhente tilbud fra forskellige selskaber og sørge for, at du får det bedste tilbud og den bedste forsikring, der dækker lige præcis din bedriftstype og familie – og naturligvis til den bedste pris.

Du slipper dermed også garanteret, at det kun er dine interesser, der bliver varetaget, og at du får den erstatning, du er berettiget til ved en eventuel skadesag.

Kontakt VKST for yderligere information

Du kan læse mere om DLBR Forsikringsmæglerne her, og du er også mere end velkommen til at kontakte VKST og høre meget mere om de mange fordele, og vi kan hjælpe dig videre i forløbet, hvis du ønsker en forsikringsmægler til dine forsikringer.

Læs også om

Har du svært ved at spare op, eller føler du, at du tjener for lidt, og ønsker du at arbejde med din virksomheds potentialer og muligheder? Så er en årsrapport er oplagt valg til dig. Med et bedre økonomisk overblik får du samtidig mulighed for, at renterne i pengeinstituttet kan sænkes, hvilket kan føre til en bedre kreditvurdering.

Hans Jørgen Kolding

Jens Fog Larsen