Sådan kommer du i gang

Der tales meget om klima, bæredygtighed og ESG i øjeblikket, og landbrugsbranchen er ingen undtagelse. Hvis du føler, at det er på tide at tage det første skridt mod en grønnere bedrift, men ikke helt ved, hvor du skal starte – Så start med at ringe til os.

Hos VKST tilbyder vi en bred vifte af produkter og ydelser inden for klima, bæredygtighed og ESG. Men vi forstår godt, at det kan være udfordrende at finde ud af, hvad der præcis passer til dine behov og din bedrift.

Derfor har vi gjort det nemt for dig at komme i gang.

Ring til ledelses- og økonomirådgiver Henrik Søndergaard på telefon 2921 9940, eller udfyld formularen lidt længere nede på siden her.

Vi hjælper dig godt i gang med klima, bæredygtighed og ESG

Vi finder en løsning til dine behov

Du behøver ikke at gennemgå alle vores undersider og ydelser her på vkst.dk for at finde det bedste match. Udfyld formularen herunder eller ring direkte til Henrik Søndergaard fra VKST. Henrik er ekspert på området og kan efter en samtale guide dig til de løsninger, der passer præcis til din bedrift og dine behov.

Måske skal du have udarbejdet en klimaplan? Måske er en ESG-rapport det rette for dig? Eller måske skal du begynde at bruge ESGreen Tool?

Det kan også være, at du allerede gør mange bæredygtige tiltag i forvejen, som blot skal systematiseres og dokumenteres…

Uanset hvad, så kan Henrik hjælpe dig. Ring til ham på telefon 2921 9940 – så er du allerede i gang.


Udfyld formularen her med dine informationer, så kontakter Henrik dig.

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

ESG og afrapportering generelt er jo fremtiden. Det er vores license to produce. Forbrugerne og aftagerne efterspørger jo dokumentationen til at vise deres footprint. Og det skal vi give dem.

ESG / Preben Bjerregaard / Ellesgaard / Svaneke

Det er den bedste form for rådgivning, man kan få. Blandt andet på grund af den sparring har jeg i dag en meget bedre likviditet, jeg har ingen kassekredit og ingen banklån.

Rådgivning / Flemming Risbjerg / Skibby

Det skal ikke bare være bæredygtigt – det skal være økonomisk bæredygtigt

Der er rigtig mange tiltag i landbruget, der er med til at sænke klimaaftrykket og skabe en mere bæredygtig produktion. Men det giver ingen mening blot at vælge den første løsning, den bedste.

For det kan godt være, at eksempelvis en gylleforsuring er et bæredygtigt tiltag, men hvis du rent økonomisk ikke har råd til det på længere sigt, så giver det ingen mening. Når man taler om bæredygtige løsninger, bliver man nødt til også at tale om bæredygtige forretningsmodeller – altså fremtidssikrede løsninger, der også er økonomisk bæredygtige.

Derfor skal du ringe til os. Vi hjælper dig og tager udgangspunkt i din ejendom og produktion og finder frem til de løsninger, der er bedst for dig.

Læs også om

ESGreen Tool er et digitalt værktøj, som du kan bruge til at få foretaget en beregning af bedriftens klimabelastning og dermed få oplysninger om virksomhedens samlede udledning af CO2-ækvilanter.

Henrik Søndergaard

Lars Falster